E2e

Hur man gör en antenn för att förbättra xbox 360 trådlös anslutning

Fler och fler spelkonsoler har trådlösa anslutningar som tillåter spelare att ansluta till Internet. Denna funktion ger spelare möjlighet att ansluta med andra spelare från hela världen, genom kraften av Internet. En av spelkonsoler med trådlösa funktioner är Xbox 360. Ett av problemen är emellertid att anslutningen ibland kan vara instabil speciellt om signalerna är på långt håll. För att förbättra ditt spel, överväga att göra din egen make-shift antennen för att förbättra anslutningen. Här är hur.

Hur man gör en antenn för att förbättra xbox 360 trådlös anslutning. Fäst skålen till antennen.
Hur man gör en antenn för att förbättra xbox 360 trådlös anslutning. Fäst skålen till antennen.
  • Täck med folie. Först av allt, kommer du att behöva en hel del aluminiumfolie. Aluminiumfolie har kapacitet att få och absorbera fler signaler, så att du ska kunna koncentrera signalen till den inbyggda antennen i Xbox spelkonsol. Du kommer i huvudsak att skapa en slags katalysator som kanaler i fler signaler till konsolen genom att täcka hela längden av antennen med aluminium. Antennen är placerad nära den trådlösa adaptern i konsolen.
  • Klipp ut skålen. När du har täckt aluminium med folie, är nästa steg att ta en två liters plastflaska och använda den för att skapa din egen miniatyr mottagare parabol. Detta kommer att ytterligare koncentrera de signaler och låta den trådlösa adaptern i spelkonsolen för att få tydligare signal. Du kan enkelt göra detta genom att skära ut botten av flaskan är att du har en liten skål. Se till att du täcker hela flaskan botten med massor av aluminium så att det skapar en cylinder som kommer att kanalisera in hela signalen.
  • Fäst skålen till antennen. Efter vårdavdelningar, ansluta antennen till skålen själv. Du kan göra detta genom att helt enkelt glida flaskan täckt med folie på toppen av antennen. Det kan se ut som om flaskan täcker antennen, men i verkligheten är det faktiskt utöka täckningen av antennen. Du i princip har hela flaskan absorbera signaler för den trådlösa anslutningen. Eftersom både antennen och skålen är täckt med aluminiumfolie, kommer signalen att kunna resa lätt i den trådlösa adaptern. Använd tejp för att fästa dessa två tillsammans.
  • Elongating antennen. Efter att fästa skålen till antennen, är det sista steget att lägga till en bit av halm på toppen av antennen. Se till att du täcker denna bit av halm med aluminiumfolie samt. Du kommer alltså att kunna förlänga antennen. Använd tejpbitar för att ansluta halmen till antennen.
  • En dd mer folie. För den sista touchen, helt enkelt ta lite fler remsor av folie och använda den för att säkra anslutningar mellan skålen, själva antennen är ansluten till det trådlösa kortet, och gör-SKIFT halm antenn. Använd tejp om det behövs.

Med dessa steg, bör du kunna öka signalstyrkan för dig Xbox 360. Och med förbättrad trådlös anslutning, bör du kunna ansluta felfritt till Internet för bättre spel.