E2e

Hur man gör djur fjäril ballong

Fjärilar är bland de mest favorit insekter

Fjärilar är bland de mest favorit insekter. Ingen tvekan om det, eftersom det också är en av de vackraste insekterna i världen. Unga och gamla, pojkar och flickor, alla avgudar en fjäril. Göra en djur fjäril ballong kommer säkert att vara en hit på något parti eller när du bara vill fördriva tiden. Det bästa av allt, gör en mycket enkel men resultatet är så fantastiskt. Här är hur man gör en djur fjäril ballong:

Hur man gör djur fjäril ballong. Pumpa två 260 ballonger.
Hur man gör djur fjäril ballong. Pumpa två 260 ballonger.
 • Pumpa två 260 ballonger. Men inte helt blåsa dem. Låt ca åtta inches från toppen utan alltför mycket luft. De två tips kommer att fungera som antenner. Knyt slutet av varje ballong att säkra luften i.
 • Vrid de två ballonger tillsammans. Gör detta genom att göra en liten bubbla på den bundna spetsen av varje av de två uppblåsta ballonger. Vrid de två små bubblor tillsammans så har du en lång ballong.
 • Linda långa ballongen runt barnets huvud eller något runt. Vrid slutet tillsammans som lämnar dig med en avlång ballong med två svansar.
 • Skapa fjärils stora ögon. Återigen satte ballongen runt barnets huvud för att göra detta nästa vridning lättare. Håll en svans upp och göra en liten bubbla genom att klämma och vrida nära den vridna änden. Gör samma sak för den andra svansen. Vrid de två små bubblorna tillsammans för att säkra ögonen. Vid det här laget bör du ha fjärilens kropp, ögon och oavslutade antenner.
 • Gör fjärilens antenner. Nyp en liten bubbla från slutet av den längre uppblåsta delen ovanpå ögonen. Skjut den lilla bubblan tills den når slutet. Gör samma sak för den andra antenner. Detta skapar två garnbollar vid ändarna, vilket antennerna mer realistisk.
 • Pumpa ytterligare två 260 ballonger. Här gången, lämna ungefär en tum av varje ballong spets inte så uppblåsta. Du behöver det för att justera på vändningar och binda de två ballonger tillsammans. Bind varje ballong att säkra luften.
 • Anslut de två ballonger tillsammans. Gör en liten bubbla från den bundna spets ballongerna. Gå med i två ballonger tillsammans med sina små bubbla.
 • Fäst bundna ballonger till fjärilens kropp. Vrid vingarna "två bubblor med fjäril ögon. Det är ditt sätt att fästa vingarna till fjärilens kropp.
 • Knyt de andra ändarna av vingarna tillsammans. Minns utrymme när uppblåsning av två ballongerna? Använd den för att binda de två ballonger tillsammans så att du kan göra en stor cirkel av de två ballongerna.
 • Skjut den nya gemensamma delen under fjärilens bakom. Gör små bubblor igen vid kanten för säkrare anslutning. Vid det här laget bör fjärilen redan ett par ofullkomliga vingar.
 • Forma vingarna. Ta varje vinge centrum och vik utanför centrum. Detta bör göra en kurva för vingarna. Detta är också en perfekt tid att göra mer vrida och vika att säkra vingar och andra delar av fjärilens kropp.

Denna fjäril ballong kan bäras som en hatt eller kan läggas på något rund som en dekoration. Poängen är att du äntligen har en vacker fjäril ballong för att lägga till unika till din fest dekorationer.