E2e

Hur man bemästrar frisbee stiletter

Våren är här

Våren är här. Sommaren är precis runt hörnet. Vad är ett bättre sätt att tillbringa en helg eller semester än genom att spela utomhusspel? Tillsammans med andra utomhussporter, har frisbee blivit ett populärt tidsfördriv för barn och vuxna. Det är även en tävlingssport i dessa dagar. Till viss del är det också liknande discgolf (även om utrustning och teknik kan vara annorlunda).

Det finns många sätt att kasta en frisbee

Det finns många sätt att kasta en frisbee. Du kan kasta den med enkla handgrepp, eller så kan du göra utställningar. En sak är säker, det är alla i handleden. Den Frisbee knäpp är ett sätt att se till att dina frisbeelänkar flyger genom luften långt. Detta är en cool drag som är säker på att imponera åskådare och dina medspelare.

Här är hur man bemästrar Frisbee stiletter.

Hur man bemästrar frisbee stiletter. Öva snärta handleden.
Hur man bemästrar frisbee stiletter. Öva snärta handleden.

Öva gripa skivan. Det korrekta sättet att hålla skivan när du gör Frisbee stiletter är genom att hålla skivan under kanten med pek-och långfingret och tummen vid den yttre kanten. Tänk dig själv att skjuta någon med två fingrar längre. Ringen och lillfinger ska böjt inåt. Det Frisbee kropp ska vara mot baksidan av din hand.

Greppet är som att koppla av Frisbee från dess kant. Detta ger det maximal rörelse när du skaka på telefonen.

Öva snärta handleden. Kasta frisbee genom luften kräver att du skaka på telefonen framåt. Innan faktiskt lansera en frisbee, försök att öva snärta handleden och tillbaka med greppet anges ovan.

Öva hållning. Att kasta en frisbee med en snärt kräver att du kasta VÄLBÄRGAD. Detta innebär att din dominanta armen kommer kasta frisbee framåt snarare än att flytta bakåt. Till exempel, om du är högerhänt, kommer Frisbee kastas bakifrån och framåt (i motsats kommer en backhand kast kräver att du kasta den från vänster till höger).

Stå med benen i axelbrett med din dominanta sida på baksidan. Utöka din kastarmen och flytta den bakifrån och fram, snärta handleden i sista stund.

Kasta frisbee. Nu öva Frisbee snärt med en skiva

Det finns många sätt att kasta en frisbee. Kasta frisbee. nu öva frisbee snärt med en skiva.
Det finns många sätt att kasta en frisbee. Kasta frisbee. nu öva frisbee snärt med en skiva.

Kasta frisbee. Nu öva Frisbee snärt med en skiva. Ta tag i Frisbee på kanten och stå med din dominanta hand bakåt. Förutsatt att du är högerhänt, ge dig själv en back-swing åt höger, med höger arm utsträckt. Sväng framåt, utvidga din högra arm framåt. Du bör överföra din vikt bakifrån framåt, samtidigt som svänger din dominanta armen bakifrån och framåt. I sista stund, skaka på telefonen framåt och släpp frisbee samtidigt.

I sista stund, ska pekfingret peka mot riktningen och den exakta platsen där du vill att Frisbee gå.

Swinging kroppen framåt med frisbee i slutet av din förlängda arm kommer att driva den framåt, och kommer att se en bra bit. En knyck med handleden kommer att säkerställa att Frisbee får tillräckligt spinn, vilket är viktigt för att upprätthålla hiss.

Den Frisbee knäpp är bara en av de tekniker som du behöver för att behärska om du vill kunna spela Frisbee som ett proffs. Öva kasta en frisbee med en knyck på handleden för maximal lyft och avstånd.