E2e

Hur ladda batteriet på en Game Boy Micro

Nintendo är en pionjär i bärbara konsoler video gaming

Nintendo är en pionjär i bärbara konsoler video gaming. De började med sina Nintendo Game & Watch linje. Sedan förde de ut deras linje Game Boy. Nu deras Nintendo DS linje av handhållna videospel dominerar de bärbara spel scener. Game Boy Micro-systemet är, som namnet antyder, den minsta designen av Game Boy raden av handhållna konsoler. Det var också den sista konsolen att använda varumärket Game Boy. Game Boy Micro har en batteritid på 5-13 timmar, beroende på de inställningar som används. När batterierna tar slut, det är en enkel uppgift att ta ut dem igen.

Hur ladda batteriet på en game boy micro. Hitta laddaren som följde med konsolen.
Hur ladda batteriet på en game boy micro. Hitta laddaren som följde med konsolen.

Här är de steg att följa när du laddar batteriet på en Game Boy Micro:

  1. Hitta laddaren som följde med konsolen. Laddaren ska placeras inuti lådan att konsolen kom i. Nintendo Company att den enda AC-laddaren kan användas med Game Boy Micro är den OXY-002 modell.
  2. Ställ ner konsolen och laddaren på ett säkert ställe. När du laddar din Micro Game Boy, vill du inte det nära några vätskor eller på en plats där den kan knuffas eller gick på.
  3. Sätt i den smala änden av OXY-002 AC-laddaren till uttaget reserverad för den på Game Boy Micro. Slitsen är placerad på toppen av konsolen.
  4. Vik laddarens stift tills i snäpper på plats. Stiften för laddare är hopfällbara, för lagringsändamål. Ställ stift utåt, iordningställande det vara inkopplad till ett vägguttag.
  5. Försiktigt in stiften på adaptern slutet av OXY-002 laddaren till ett eluttag. Laddaren säkert måste fästas, kontrollera båda ändar för att se om anslutningen är stabil.
  6. Kontrollera om Game Boy Micro laddas ordentligt. SELECT och startknapparna av konsolen kommer att lysa om Game Boy Micro laddas ordentligt. Om batteriet är urladdat, kan ett par sekunder för en inledande laddning att lysa upp lysdioderna i knapparna. Knapparna ska lysa blått.
  7. Låt batteriet i Game Boy Micro att ladda. Den avgift för batteriet ska ta 2 och en halv till tre timmar. Du vet att batteriet är fulladdat när ljuset från LED-stop lysande.
  8. Lossa OXY-002 AC-laddare från konsolen. Batteriet bör vara fulladdat när dess LED-lampor går dim.

Dessa är de steg du måste följa när du laddar din Nintendo Micro Game Boy. Livslängden för Game Boy Micro batteri är runt flera år. Laddningskapaciteten kvar på optimala nivåer för ca 500 laddningar. Efter det numret, laddningskapacitet av batteriet sjunka något med varje användning. När batteriet inte ger dig tillräckligt med tid att njuta av dina spel, är det dags att få en ersättare. Ett nytt batteri kostar ca 14 dollar. Men den tiden är långt i att komma med ett nytt batteri. Tills dess, ladda batteriet ordentligt och spel på!