E2e

Hur kan man förhindra bilen från att bli stulna eller inbrott

De flesta människor får sina bilar stulna eller inbrott för den enklaste skäl. De lämnade nycklarna inne, eller lämnade sina väskor i vanlig vy eller har värdesaker på instrumentbrädan. Att ha en plånbok i vanlig syn laddad med kontanter är ett säkert sätt att locka en inbrottstjuv.

Hur kan man förhindra bilen från att bli stulna eller inbrott. Håll värdesaker i handskfacket eller bagageutrymmet.
Hur kan man förhindra bilen från att bli stulna eller inbrott. Håll värdesaker i handskfacket eller bagageutrymmet.

Håll värdesaker i handskfacket eller bagageutrymmet. Det är bäst att hålla dessa borta från peering ögon. Detta är en god praxis, även om du bara har din bil rengöras. Detta skulle vara en bra idé om allt du behöver lämna din bil under längre perioder, till exempel att gå på semester eller resor. Bara inte lämna dina elektroniska prylar under längre perioder, särskilt vid varm väderlek, eftersom dessa kommer att laga till en skarp.

Lås dörrar och fönster. Detta bör vara grundläggande, men vissa människor fortfarande glömma att låsa sina bildörrar när de kommer in i huset, butik eller kontor. Du bör också hålla fönstren rullas upp även i mycket varma dagar, eftersom även en liten lucka gör det mycket enkelt för en potentiell tjuv för att infoga en krok och låsa upp din dörr.

Lämna aldrig din bil nycklar i tändningen. Detta är också enkelt nog. Om du är glömsk, sedan investera några cent i en bra nyckelring eller karbinhake, som du kan använda för att hålla dina nycklar hands i bältet eller ansluten till din väska.

Installera ett larm. Om du har en dyr bil

Installera ett larm. om du har en dyr bil. Lås dörrar och fönster.
Installera ett larm. om du har en dyr bil. Lås dörrar och fönster.

Installera ett larm. Om du har en dyr bil, då mer sannolikt än inte att du redan har en bra larm installerat. Ny teknik såsom On-Star låter auktoriserade tredjepartsleverantörer spåra din bil på nätet. Vissa system kan även sända en signal som kommer att stänga en bils elsystem gång rapporterade stulna. För nyare bilar som de erbjuds som alternativ för att öka säkerheten. För äldre bilar, under tiden kan dessa installeras som tillägg. Några exempel lo-jack-system, som är svetsade på ramen äldre bilar så att de kan spåras om de rapporteras stulna.

Installera en hög slut larm för en klassisk bil. Det kan förstöra den klassiska, särskilt om allt är lager. Men med professionell installation, kan ha ett larmsystem ger dig extra trygghet. Några ytterligare tillägg du kan ha är glas etsning, som permanent etsar ett serienummer eller din registreringsnummer på glaset delar av bilen, vilket gör den oanvändbar för bil tjuvar som säljer stulna bilar för delar.

Lås ratten. Detta kan ibland vara tidskrävande, men det är ett enkelt system som kan hindra potentiella tjuvar, eftersom även om dessa kan delas i, det tar lite tid att bryta eller låsa upp en ratt genomföra. De extra sekunder eller minuter kan betyda skillnaden mellan tjuvar som kör iväg med bilen eller fastnar av myndigheterna.

Ring polisen i händelse av stöld. Om du bevittna din bil blir stulen eller inbrott, undvika att försöka fånga tjuven själv, eftersom du kanske fara ditt eget liv. Rapportera en stulen bil eller ett inbrott omedelbart. I dessa fall är tiden det väsentliga. Låt polisen göra sitt arbete och hålla sig borta från trubbel.