E2e

Hur att övervaka din tonåring körning

Teenage vägbeskriving resultat i många bilolyckor än vuxna körning

Teenage vägbeskriving resultat i många bilolyckor än vuxna körning. Det är också den ledande dödsorsaken bland tonåringar i Europa. Vårdslös körning bland tonåringar är den viktigaste frågan av föräldrar över hela världen. Grupptryck bidrar också till olyckor. Ibland gör vågar göra snabba förare kör, vilket resulterar i skador, även dödsfall.

När barnen lära sig att köra

Hur att övervaka din tonåring körning. Innan du lämnar bilen nycklarna till ditt barn, sitta ner honom för en ärlig diskussion.
Hur att övervaka din tonåring körning. Innan du lämnar bilen nycklarna till ditt barn, sitta ner honom för en ärlig diskussion.

När barnen lära sig att köra, föräldrar inte längre har övertaget om hur deras barn ska köra. Många statistik visar att tonåren körning är mycket farligt. Om du är en berörd förälder och du vill börja mäta din tonåring unge körning, följ dessa tips.

  • Innan du lämnar bilen nycklarna till ditt barn, sitta ner honom för en ärlig diskussion. Säg till honom att han kommer att ansvara för sitt liv och sina passagerares liv när han får bakom ratten. Du måste få honom att förstå att grupptryck där körning är aldrig en cool grej. Du kan visa honom videor på nätet av olyckor med tonåringar att öppna ögonen på farorna med vårdslös körning. Han kommer att få din punkt som du bara är orolig för hans säkerhet och välbefinnande.
  • Jag nstall en GPS övervakningssystem ditt barns bil. GPS eller Global Positioning System håller reda på var ditt barn går. Förklara för honom att du har installerat en GPS övervakningssystem i sin bil inte eftersom du inte litar på honom, men eftersom du vill veta var han befinner sig, speciellt om något oförutsett händer honom, som du inte vill ska hända.
  • Carcheckup är en annan tjänst som du kan använda för att övervaka ditt barns körning aktivitet. Du kan installera den under ratten i din tonåring bil. Vid slutet av veckan, koppla ur den och anslut den till din dator via USB-arm enheten. Det registrerar data som den högsta hastighet som bilen körs, hård användning av bromsar och acceleration, etc. Du kan granska dessa uppgifter och se om ditt barn följer reglerna. Om du ser att hans körbeteende är inte bra, kan du ställa in några straff så han kommer att göra bättre nästa gång. Säg till honom att om data visar dålig körbeteende nästa gång du går igenom den, kan han förlora vägbeskriving privilegier och återgå till ridning skolbussen till skolan.

Vara strikt i tillämpningsföreskrifter som ditt barn måste följa för att hålla sitt fordon. Övervaka din tonåring unge körning kan vara en skrämmande uppgift om du inte vet vad du ska göra. Efter förslagen ovan kan göra stor skillnad i ditt barns säkerhet. Innan du låter din son eller dotter ansöka om en licens, utvärdera honom eller henne, om han eller hon är verkligen redo för den stora ansvar som kommer med att köra ett fordon. Sätta gränser och gränser när det gäller att köra för att garantera säkerheten för ditt barn. Det finns ingen skada i att göra allt du kan för att hålla ditt barn från sjukhuset, eller ännu värre, bårhuset.