E2e

Hur man väljer en plats spädbarn bil

Att vara ny förväntansfull förälder är en sak du bör stryka på din lista över viktiga saker att göra köpa en Seat Infant Car. Som alltid kommer ditt barns säkerhet först i allt, inklusive att välja en bilbarnstol för honom. Du ska inte bara köpa något som ser ganska och söt, eller som matchar bilens interiör. För att säkerställa ditt barns säkerhet och komfort, här är saker du måste ta hänsyn till när man köper en stol spädbarn bil.

Hur man väljer en plats spädbarn bil. Kontrollera lämpliga begränsningar.
Hur man väljer en plats spädbarn bil. Kontrollera lämpliga begränsningar.
  1. Kontrollera lämpliga begränsningar. Framför allt annat, leta först för ett spädbarn bil satt med en fem-punktsbälte. Experter säger att en fem-punktsbälte bäst garanterar säkerheten för ditt barn. Som namnet antyder innehåller den 5 remmar-en mellan barnets ben, en på varje axel, och en för varje lår. Du kanske tror att det finns många fler remmar du har att hantera, men de extra remmarna faktiskt ge mer stöd och skydd för ditt barn från alla håll-framåt, bakåt, höger och vänster. Eftersom det håller din stadigt bebis montering i bilbarnstolen, minskar risken för olyckor som utkast, slag eller kraschar. Andra saker att hålla utkik efter är två stycken bröstet klipp och breda twist-fria remmar. Bröst klipp är lättare att använda och förhindra remmar från vridning. De gör det också svårare för små barn att lösgöra sig från bilsätet. Vid kontroll banden, se till att de är breda och vrid-fri. Denna funktion gör att oavsett vad som händer, är barnet hålls fast.
  2. Betrakta en bakåtvänd stol. Experter från Europeiska Academy of Pediatrics uppmuntrar nu föräldrar att använda bakåtvänd stol spädbarn bil. Logiken här är att vända bakåt är det säkraste läget för ditt barn, eftersom det vid en eller mindre än ett år gamla, barn fortfarande har liten kontroll över deras huvud och hals.
  3. Välj en som är lätt att installera. Se till att ditt barn bilbarnstol är lätt att installera och lätt att justera. Alltid komma ihåg att dubbelkolla installationen och barnets begränsningar innan körning.
  4. Kontrollera och viktgränser höjd.
  5. Välj en med bekväm stoppning. Ditt barn ska känna sig bekväma med bilbarnstol. Du bör leta efter en bilbarnstol med huvudet stötskydd och EPS skum. Dessa är breda, vadderade vingar som vagga barnets huvud. Dessa ger gott huvud och ryggstöd, samtidigt som barnet säkert från returer, frontalkrockar, sidokollisioner och påkörning bakifrån. Dessutom bör stoppningen möjligt barnet att röra sina armar fritt. En sak att ta hänsyn till när det gäller stoppningen är att kontrollera om täcket är avtagbara och tvätta i maskin. Bebisar är synonymt med mässar och bilbarnstolar är inte immuna mot små olyckor. Det är mer praktiskt och klokt att köpa bilbarnstolar med omslag som du enkelt kan ta bort, tvätta och använda igen.
  6. Läs nätet recensioner. Du kan veta om det senaste inom spädbarn bilsäten när du går till Internet och bläddra tillverkarens webbplatser och detaljhandel webbplatser som Elitecarseats.com , Babycarseats.com , Babiesrus.com , Gracobaby.com , Orbitbaby.com även Walmart , Amazon.com och Target . Läsa recensioner kommer att upplysa dig och guida dig att välja topp säten kvalitet bil, och de som har de bästa funktionerna. Du bör också veta vilka som ska undvikas i fråga om produktens kvalitet och tillförlitlighet.

Under körning, kommer du att mer tillfreds veta att ditt barn är säkert fastspända i sin bilbarnstol. Gör ditt barns säkerhet din högsta prioritet genom att följa dessa nödvändiga pekare i shopping för ett spädbarn bilbarnstol.