E2e

Hur får man en motorcykel tillstånd

Du har köpt din första motorcykel och du är ivrig att komma ut på vägen. Men först måste du få någon typ av motorcykel intyg från din stat. Jag skulle också vilja lägga till, måste du få motorcykel försäkring!

Generellt finns det två nivåer av motorcykel certifiering. Den första du måste få är din motorcykel tillstånd.

Hur får man en motorcykel tillstånd. Motorcykel körkortstillstånd.
Hur får man en motorcykel tillstånd. Motorcykel körkortstillstånd.
  1. Motorcykel körkortstillstånd: Tillståndet liknar en förares tillstånd som du får innan du få din licens. Vanligtvis tillstånd är en begränsad motorcykel licens som inte tillåter dig att transportera en passagerare. Dessutom tillåter många stater inte du köra när det är mörkt om du bara har ett tillstånd. För att förbli lagligt, måste du få ditt tillstånd innan du lära att rida en motorcykel på den öppna vägen.
  2. Motorcykel påskrift: I motorcykeln världen är ett stöd motsvarande ett körkort. Du kan ta en passagerare, och du kan köra när det är mörkt om du har en motorcykel påskrift.

Att få en motorcykel körkortstillstånd är en enkel uppgift

Att få en motorcykel körkortstillstånd är en enkel uppgift. Varje stat bestämmer sina egna krav för att få en motorcykel tillstånd, men de flesta stater kräver att du tar ett skriftligt tillstånd prov för att få tillståndet. Detta tillstånd test är skild från test som du tar för att få en bil förarens tillstånd. Efter att ha passerat tillståndet testet kommer du bli skyldig att betala en avgift innan du får din motorcykel körkortstillstånd. Det finns två sätt att få en motorcykel påskrift:

  1. Tillstånd test och licens test: Du kan ta både det skriftliga provet (för att få ditt tillstånd) och en förmåga prov (för att få din licens). Tillståndet Testet alla skrivna och baseras på material i den drivande handbok producerad av ditt tillstånd. Du kan ofta komma åt dessa online på ditt tillstånd DMV hemsida. Annars kan du stanna till vid DMV och plocka upp en papperskopia av din statens drivande handbok. Den kompetens test för att få din motorcykel licens är en simulerad väg test där man måste visa en mängd olika färdigheter varje motorcyklist måste behärska.

    Till exempel måste du visa din förmåga att smidigt starta, stoppa och vända. Dessutom kommer du tvingas att utföra mer avancerade manövrar såsom snabba stopp, S-svängar, U-svängar och skarpa svängar för att undvika hinder. Ingen av dessa färdigheter är oerhört svårt, men varje tar tid att bemästra.

  2. Motorcykel skolan: Om du vill ha ett annat alternativ, kan du ta en godkänd motorcykel kurs ryttare säkerhet. MSF eller motorcykel Safety Foundation är den största nationella organisation som främjar motorcykel säkerhet. Förutom att ge en heltäckande broschyr om ridning en motorcykel (tillgänglig online och i tryck), de erbjuder även klasser som lär dig allt om motorcykel-och säkerhetsbestämmelser ett godkänt program för att få din motorcykel påskrift. Du måste ha en motorcykel tillstånd innan du deltar i en motorcykel kurs ryttare säkerhet. Du kan förvänta dig flesta motorcykel klasser pågå en eller två helger.
Att få en motorcykel körkortstillstånd är en enkel uppgift. Motorcykel påskrift.
Att få en motorcykel körkortstillstånd är en enkel uppgift. Motorcykel påskrift.