E2e

Hur får man en huggorm fjärr förrätt installerat

Först av allt

Först av allt, vad är en huggorm fjärr startsystem? Viper är ett välkänt varumärke för larm - särskilt billarm. Dess logotyp är en orm - ja, en huggorm, därav namnet. Det finns olika viper system tillgängliga, och dessa system delas in i tre allmänna kategorier: en kombination av säkerhet och fjärrstart, säkerhet endast och fjärrstart bara. Utöver dessa allmänna kategorier, bör du vet också av andra tillgängliga funktioner, till exempel en 2-vägs fjärrsystem (som gör att du inte bara skicka signaler till din bil men få återkoppling samt). Vet också att signaler som du kan skicka till din bil inkludera kommandon såsom att aktivera och stänga, för att låsa eller låsa upp och börja. Det finns också ett unikt system bil finder, praktiskt speciellt om du tenderar att glömma var du parkerade bilen.

Det rekommenderas att du har en professionell installera huggorm fjärr startsystem. Det är bra att veta att många webbplatser erbjuder grundläggande installation tjänster när du köper systemet från dem. Dessutom, vet att de detaljerade instruktioner för installation beror på vilken modell Viper du har köpt (t.ex. Viper srt10) och märke och modell på din bil (såsom Hennessy, till exempel).

Hur får man en huggorm fjärr förrätt installerat. Känna till olika verktyg och delar som medföljer viper remote startsystem kit.
Hur får man en huggorm fjärr förrätt installerat. Känna till olika verktyg och delar som medföljer viper remote startsystem kit.

Om du är intresserad av att lära hur man installerar din Viper Remote System, här är några grunderna du behöver för att veta:

  1. Känna till olika verktyg och delar som medföljer Viper Remote Startsystem kit. Några av dessa huvudkomponenter ingår den huvudsakliga sele, relä sele, siren och huva stift, fjärrkontroll, chock sensor och antenn. Du bör också ha en användarhandbok, så att du skulle få reda på vilka trådar ansluter till vilken del av din bil.
  2. Förbered dina verktyg. Några av de verktyg som du skulle behöva inkludera en borrmaskin, borr, strippor tråd, extra ledningar, eltejp, skruvmejslar, skiftnyckel, en 10 mm djup hylsa, och uttag (6 mm till 10 mm).
  3. Läs din bruksanvisning. Din manual bör ha en utförlig guide om hur man fäster lämpliga kablar till bilens system. Vet att de flesta av anläggningen kommer att hända i den smarta korsningen området bilen, som finns på den främre delen av bilen, under passagerarsätet.
  4. Leta efter online tutorials. Video tutorials hjälper dig att se själv hur mekanik och professionella bil installera system billarm. En hjälp hemsida som du kan gå till är på 5minute.com . Du kan också kolla Riktade elektronik och den officiella Viper hemsida så att du kan lära dig mer om Viper Smart Start-system. Ytterligare ett sätt att gå är att gå fordonsindustrin diskussionsgrupper (såsom Ecoustics.com ) och skicka dina installation undersökningar. Bläddra igenom andra användares frågor och se om du kan lära av dem.
  5. Anlita en professionell och lära av honom. När allt annat misslyckas, kontakta din betrodda mekaniker och ha honom installera systemet åt dig. Se till att han är välutbildad för att installera billarm - specifikt Viper varumärke - och tar sig tid att titta på honom när han går om processen. Skriv en checklista över saker att fråga, till exempel vad de vanligaste problemen är och hur du kan felsöka dem och hur man kan maximera användningen av din Viper-systemet.

Vet att installera ett system billarm är en mycket komplicerad process, och kunskap om grundläggande mekanik och bilindustrin krävs. Ta dig tid att lära dig mer om Viper-systemet, tillsammans med grundläggande bil larm installationsprocedurer. Lycka till!