E2e

Hur du tar en defensiv körning prov

Defensiv körning

Defensiv körning, var och har alltid varit en av de viktigaste hörnstenarna i trafiksäkerhet. Om du råkar vara en blivande förare för att lära sig rätt teknik, eller om du är en erfaren förare söker en repetitionskurs är defensiv körning, det finns ganska många tillgängliga resurser till ditt förfogande. Naturligtvis kommer varje defensiv körning program med en viss kostnad, så förvänta dig inte att få defensiva körlektioner gratis.

Hur du tar en defensiv körning prov. E-training institute har sin egen version av defensiv körning test.
Hur du tar en defensiv körning prov. E-training institute har sin egen version av defensiv körning test.

Du kan prova att söka på nätet för resurser på defensiv körning. Många webbplatser på Internet kan leda dig till defensiv körning platser där de kan ge dig en ungefärlig uppfattning om hur det skulle vara att ta defensiv körning klasser. Många av dessa platser är försäkringar platser, men med rätta - om du hamnar i en olycka, eller träffa någon bil, oftast är det din bil försäkringsbolag som måste ta itu med problemet och skuldra reparationskostnaderna .

GMAC försäkring är en sådan försäkringsbolag som är stolt över sin defensiv körning program. Genom denna webbplats kan du välja att ta den nationella förarens test gratis. Det finns också några användbara artiklar på webbplatsen, till exempel de tio bästa skälen till att människor hamnar i bilolyckor. Ta dig tid att gå igenom dessa artiklar och ta reda på vilka ytterligare åtgärder du kan vidta för att säkerställa din egen trafiksäkerhet. Den GMAC Försäkring National Driver test är en 20-punkt skriftlig tentamen som omfattar faktiska frågor och begrepp från DMV. Medan frågorna kan tyckas mycket vanligt för dig, kan du bli förvånad över hur lite du vet. Vid slutet av testet, det finns också ett alternativ för dig att se hur du rankas mot andra utfört testet över hela landet, vilket bör vara en intressant liten factoid.

E-Training Institute har sin egen version av defensiv körning test

E-Training Institute har sin egen version av defensiv körning test, som finns på thedefensivedrivingclass.com . Klicka genom webbplatsen, kommer du att finna att den är utformad för att vara en online defensiv körning kurs. Ämnena här diskuteras på ett mer djupgående sätt, som platsen huvudpoäng är att utbilda folk på nätet, så förväntar sig en mycket omfattande diskussion. Om du upptäcker att du inte har tid att granska för testet i en mer formell inställning, har E-Training Institute gjort det möjligt för dig att göra det här hemma. Klicka på länken som tar dig till början av defensiv körning klass, och du kommer att upptäcka att webbplatsen använder blandteknik att lära dig grundläggande färdigheter defensiv körning och trafiksäkerhet. På webbplatsen finns också en rad andra funktioner som läggs bonusar: Du kan se vilka typer av defensiv körning tentor finns i var och en av de olika staterna, och det finns ett antal artiklar som behandlar de grundläggande trafikreglerna.

Återigen, försök att kontrollera dessa artiklar ut, som du definitivt kommer att kunna dra ut användbar information från dem.