E2e

Hur du tar bort den bakre stöt från en Lincoln Town Car

Lincoln Town Car är inte bara ett mycket fint bil

Lincoln Town Car är inte bara ett mycket fint bil, men den har också ett mycket fint fjädringssystem som kan vara svåra att få bort. Om du vill ta bort de bakre stötdämpare från din Lincoln Town Car, måste du avaktivera upphängningssystemet först bara så att du kommer att kunna komma åt den bakre stöt. Tänk på att Lincoln Town Car är upphängd på krockkuddar, vilket innebär att du behöver definitivt ta bort krockkuddar först. Annars kan luftsäckarna brista öppna och de resulterande tårar kommer att bli mycket svårt att reparera.

  • Luftfjädring. För att starta, måste du stänga av systemet luftfjädring. Du kan göra detta genom att titta på strömbrytaren. Denna omkopplare förekommer normalt på baksidan av bilens bagageutrymme. När du har hittat växeln, stänga av den. Detta gör att du kan höja baksidan av bilen senare med en pallbock. Om du inte gör detta, kommer bilen blåsa sina krockkuddar när du börjar jack upp bilen.
  • Jack. När du har stängt av bilens fjädringssystem, är nästa steg att använda uttagen för att sätta bilen upp. Vanligtvis behöver du bara höja den bakre delen av bilen. Du måste använda uttagen så att du kommer att kunna enkelt rulla under bilen. Om du vill ha bättre tillgång till stötdämpare för Lincoln Town Car, kanske du vill ta bort hjulet från bilen ett bra, eftersom det oftast blockerar bilens stötdämpare. Kontrollera att du har placerat däck kilar framför hjulen så att bilen inte kommer att röra sig, medan den är upphängd i luften av uttaget.
  • Shock. Därefter måste du hitta de bakre stötdämpare i bilen. För att göra detta, behöver du bara titta i mellan bränsletanken och hjulet på bilen. Du kommer att märka att det finns en krockkudde i mellan. Precis bredvid krockkudden, bör du kunna hitta stötdämpare. Om du inte hittar det, helt enkelt använda sig av ett diagram från bilens handbok att hitta de bakre stötdämpare. Du kan också söka efter diagram och illustrationer från Lincoln Town Car hemsida.
  • Skruva. Nu när du har hittat de bakre stötdämpare, allt du behöver göra för att ta bort bultarna som håller de bakre stötdämpare intakta. Detta kan göras genom att placera hylsan och med en hylsa inställd att avlägsna bultarna från sockeln. När du har skruvat loss stötdämpare, allt du behöver göra är att dra det utåt. Om den bakre stöt inte glider ut lätt, ta en hammare och ge den en mild kranen. Detta gör att du kan trycka ut de bakre stötdämpare lättare.

Hur du tar bort den bakre stöt från en lincoln town car. Lincoln town car är inte bara ett mycket fint bil.
Hur du tar bort den bakre stöt från en lincoln town car. Lincoln town car är inte bara ett mycket fint bil.

Med dessa enkla steg, bör du kunna ta bort de bakre stötdämpare från din Lincoln Town Car. Detta gör att du kan ändra de bakre stötdämpare, reparera dem, eller helt enkelt rengöra de bakre stötdämpare.