E2e

Hur byta dina Poker Stars låtsasmarker för kontanter

Tydligen

Tydligen har den tid du har lagt på Poker Stars lönat sig genom kraftsamling miljoner marker i fri lek. Denna ansamling av rikedom är fantastisk och bara ett fåtal människor kan skryta om det. Men vet de flesta människor med rejäl mängder flis numrering i miljoner inte att du faktiskt kan tjäna pengar på dina vinster i fri lek. Ja, ni hörde rätt. Du kan byta ut dessa Poker Stars marker för riktiga pengar. Här är en enkel guide att följa för att göra det.

Sök efter webbplatser som köper pokerstjärnor marker

Hur byta dina Poker Stars låtsasmarker för kontanter. Sök efter webbplatser som köper pokerstjärnor marker.
Hur byta dina Poker Stars låtsasmarker för kontanter. Sök efter webbplatser som köper pokerstjärnor marker.

Sök efter webbplatser som köper pokerstjärnor marker. För att ge dig en fullständig förståelse för hur utbyte av dina Poker Stars marker för riktiga pengar fungerar, måste du först veta varför folk skulle handla med sina pengar för gratis marker att de kan vinna genom att spela. Som ett nytt Poker Stars spelare, kommer du att få 2.000 marker att börja med. Det är upp till dina pokerkunskaper för att öka din marker genom att spela. Men vissa spelare inte verkligen vill börja om från början. Det finns vissa spelare som skulle älska att börja sin online poker karriär med en vagnslast av chips och de inte har något emot att betala bra pengar för det. Eftersom du vet att det finns en efterfrågan, det första steget i processen att byta dina marker mot pengar är genom att göra en sökning på Google med sökorden "poker stjärnor chips utbyte mot kontanter". Sökningen bör ge dig webbplatser som kommer att handla dig pengar för dina marker. Dessa webbplatser säljer den sedan till andra spelare eller använda den för sina egna online poker insatser. Hur som helst, fortsätt med att söka och utforska de angivna webbplatserna.

Kontakta verksamhetsutövaren

Kontakta verksamhetsutövaren. Leta efter webbplatser som har kontakt e-postadresser publicerats eller en chatt gränssnitt integrerat. Skicka ett mail eller ännu bättre starta en chatt med operatören av området om han är online. Normalt kommer dessa platser har folk på samtal, men om de inte vänta på en tid som någon kommer att vara levande och väntar på chat-baserade undersökningar. Du kan välja e-post om du inte har tid att chatta, men detta kan sakta ned processen. I varje fall frågar om deras priser. Vanligtvis kommer de flesta platser har en genomsnittlig växelkurs på 10€ för varje miljon i marker. Informera dem om din totala marker och få den totala hastigheten i dollar om du fortsätter med utbytet.

Fortsätt med utbytet

Fortsätt med utbytet. Normalt innebär processen din loggning på Poker Stars och spelar på ett bord där aktören är belägen. Du måste vara i samma tabell för att fortsätta med utbytet. Överföringen görs vanligen realtid men det bör ta Poker Stars minst 15 minuter för att överföra pengar till ditt konto. Medan du väntar, kommer ett bra utbyte operatör vänta tills du bekräfta att du har fått pengarna. För att överföra marker till operatören, är allt du behöver göra är att högerklicka på sitt användarnamn i tabellen och välj "överföring låtsaspengar marker"-knappen. När operatören får marker, kommer han att fortsätta att överföra pengar till dig. Tänk på att denna process är ganska riskabelt så se till att göra en säkerhetsprövning på webbplatsen eller användarnamn hos operatören för tidigare bluff klagomål upp på nätet. En snabb Google-sökning bör göra susen.

Poker Stars har ingen officiell reglering mot detta förfarande

Poker Stars har ingen officiell reglering mot detta förfarande. Samtidigt är de inte juridiskt ansvarig för de förluster på börsen. Processen är riskabelt, men om du väljer rätt utbyte operatören, kan din gratis spela vinster vända sig till riktiga pengar som du kan använda för att öppna ett riktigt konto pengar poker eller använder på dina önskemål.