E2e

Hur att bryta en piñata

Piñatas kan ge liv och spänning till en fest

Piñatas kan ge liv och spänning till en fest. Det skapar omedelbart en festlig och konkurrenskraftig humör för deltagarna önskar bryta den. Tidigare exklusivt för barnkalas enbart dag piñatas är för varje samvaro händelse. Det kom från de färgglada traditioner de latinska länderna. Men nuförtiden, blev piñatas så populär att människor från hela planeten lärt spännande och roligt det medför.

Hur att bryta en piñata. Om du är ett barn eller med kort längd, sikta lågt.
Hur att bryta en piñata. Om du är ett barn eller med kort längd, sikta lågt.

Här är några tips som hjälper dig att bryta en piñata.

  • Om du är ett barn eller med kort längd, sikta lågt. Det finns en stor chans att piñatas görs för att ta formen av fyra ben djur. Benet delarna av piñata är oftast de svagaste punkterna. Om du träffar en av sina ben, kommer det att bryta sannolikt lätta att öppna i en snygg sätt frigöra godis och godsaker inuti. Om du kan försöka träffa dessa delar av piñata behöver du inte ett andra försök att bryta den.
  • Ditt vapen kan göra stor skillnad. Försök att använda ett basebollträ eller något hårt och länge. En gunga från en stabil fladdermus kommer att leverera tillräcklig kraft för att bryta piñata på första försöket.
  • Sätt din förmåga att lyssna i växeln. Lyssna är allt om du inte får använda dina ögon. Det är en vanlig metod för piñata spelare ska ögonbindel när de närmar sig och försöka nå den hängande påse godsaker. Lyssna på dina vänner, eftersom de kan vara skrika hjälp riktningar. Lyssna på publiken, vanligtvis deras jubel är högre när du är på rätt spår eller om du verkar vara närmare jackpotten. Om allt du hör är värdelös prat, hånfulla, ljud och även skratt, skulle det översätter helt enkelt att du är mycket långt eller gå i motsatt riktning från ditt mål.
  • Trampa på en begränsad yta bara. Gör inga djärva steg från där du var placerade. Vanligtvis behöver du ta är en rak riktning och några steg för att komma fram till området för piñata. Begränsa dina roaming åtgärder. Prova att placera riktning strax innan du ögonbindel. Lita på din instinkt. Lita på dig själv.
  • Använd ditt vapen för att känna din omgivning. Men var försiktig att inte svänga den. Detta kan äventyra säkerheten för människorna runt omkring dig. Peta runt med din klubba ett tag. Om du tror att du har rört en del av piñata, kontrollera den med buller omkring dig. Om du är säker nog att blir perfekt tid och plats, sedan svänga den med all din kraft för att bryta målet på första försöket.
  • Om du inte träffar piñata på din första försök, vet att det verkligen är en utmanande uppgift. Med alla de tekniker ovan, kommer du också att behöva en hel del tur. Timing, riktning och styrka måste vara i perfekt kombination med varandra. Dessa tre kan inte uppnås så lätt.

Bryta Piñata är höjden av piñata spelevenemang

Bryta Piñata är höjden av piñata spelevenemang. Det är nu präglas av förväntan, spänning, och naturligtvis lycka för den lyckliga torped. För en mer minnesvärd effekt, försök kasta ut godis på publiken det ögonblick piñata bröt.