E2e

Hur att betala för en gammal trafik biljett

Inte det bara göra ditt blod YSTA att se en annan en av de genomskinliga papper glider som överlämnas till dig av den fina, gamla officer? "Det var inte fortkörning!" du säger till dig själv i huvudet. Men det är inte värt att bocka av officeren, och mer så inte värt att gå emot lagen (om du verkligen bryter en lag). Så om du har gjort en teensy-weensy misstag att göra några hack mer än noterade hastighetsbegränsningen, acceptera misstaget och ta itu med biljetten så snart som möjligt. Inte bara du riskerar glömmer biljetten om du dröjer betalning, men du också kan spendera onödigt mycket för straffavgifter. Betala biljetter inom den tidsram som ges till dig (vanligtvis runt 30 dagar) och undvika panik och ångest när en slutlig meddelande skickas till ditt hem eller kontor.

Hur att betala för en gammal trafik biljett. Betala för trafik biljetter är ett problem med en enkel lösning.
Hur att betala för en gammal trafik biljett. Betala för trafik biljetter är ett problem med en enkel lösning.

Ett minimibelopp tio dollar debiteras varje gång du inte kan betala den sista ansökningsdagen. Detta fortsätter att ackumuleras. Du kan debiteras mer om du finns i förakt av domstol för att kontinuerligt bortse meddelanden och inte betala dina böter. Men i den olyckliga fallet när förhalning och glömska blir bättre för dig, här är några sätt att betala för en gammal trafik biljett.

  • Viktig anmärkning. Före allt annat, kontrollera din biljett för viktig information och beräkna för det belopp du måste betala. Du måste ständigt på nytt beräkna din straff för varje vecka som du väljer att försena utbetalningen. Att dubbla kontrollera mängden, kan du ringa Finans hotline skrivet på biljetten och komma i kontakt med ett finansiellt representant.
  • Betala kontant. Det enklaste och mest okomplicerade sättet att betala för din biljett är genom kontant och personligen. Om du vill betala kontant, kan du gå vidare till någon regering ackrediterade och erkända businesscenter som accepterar kontanter, check, postanvisning, och betal-eller kreditkort. Glöm inte att få ett kvitto eller del av full betalning.
  • Internetbank. Tacka Gud för höghastighetsinternet! Onekligen det snabbaste sättet att ta itu med pengar och transaktioner, kan du betala för skulden genom att göra transaktionen online via din egen bank. Du kan också betala via kredit-eller betalkort på nätet. Din bank kan ta ut en minimal mängd för tjänsten så bara komma i kontakt med din bank när det gäller hur mycket din bankavgifter.
  • Snigelpost. Betala för din biljett via snigelpost är ett alternativ, men det är den minst uppmuntrat olika betalningssätt eftersom lita effektivitet och snabbhet av posttjänster är mycket knepigt. Du måste skicka ut din e-post tillräckligt tidigt för att nå ekonomiavdelningen inom tidsfristen biljetten vanligtvis 30 dagar från den dag utfärdades. För denna typ av betalning, SKICKA INTE KONTANTER utan skicka en check eller postanvisning slip. Glöm inte att följa upp institutionen att fråga om kuvertet / paketet mottogs i tid.

Betala för trafik biljetter är ett problem med en enkel lösning

Betala för trafik biljetter är ett problem med en enkel lösning. Du kan fixa det på bara några minuter på nätet eller inom en vecka genom snigelpost. Undvik onödiga straffavgifter och irriterande förvärras avgifter genom att betala i tid. Lycka till!