E2e

Hur att behålla lugnet under körning

Man kan aldrig sätta fingret antalet dödsoffer till följd av vägilska

Man kan aldrig sätta fingret antalet dödsoffer till följd av vägilska. De antal tusen men statistiken förändras varje dag. Men en isande faktum kvarstår, Road Rage tar liv våldsamt. Allt som du så noggrant bygger på: prestation, rykte, familj och karriär - allt gått i en blixt på grund av väg raseri. Så varje gång du får i din bil, kom ihåg att det liv du sparar kan vara din egen och andras om du hålla sig lugna.

Hur att behålla lugnet under körning. Kom detta i åtanke: vad som helst kan ställa dig.
Hur att behålla lugnet under körning. Kom detta i åtanke: vad som helst kan ställa dig.

Här är några förslag som hjälper dig att behålla lugnet under körning:

. 1 Kom detta i åtanke: vad som helst kan ställa dig Det finns många studier om vägilska som avslöjar att det inte finns någon särskild profilering för människor som är benägna att vägilska.. Vem som helst i åldrarna 18 till 75, framgångsrik eller inte, utbildad eller inte, framträdande eller inte, rik eller kämpa är möjliga kandidater för vägilska. Det börjar oskyldigt nog när du tror att denna drivrutin avbryta er, kör för långsamt eller tuta upprepade gånger. Du låter det passera. Sedan en incident leder till en annan tills ilska byggs upp. Du måste inse att människor som dödar, lemlästar, slå upp, eller förstöra andra fordon "har haft det upp till det" när de slutligen blåste en säkring. Det är en händelse som håller lägga upp och lägga fram vägilska kommer till sin spets och hela helvetet bryter lös.

2. Aldrig någonsin köra när du är upprörd eller arg. Redan i detta omrört tillstånd besegrar målet att köra lugnt. Så okej, kan det finnas tillfällen när du inte har någon avsikt att upprörd men kassan var så oförskämd att du under checka ut att du börjar bli arg på din väg till parkeringen. Vad sägs om stuvning dina matvaror och på väg mot ett närliggande café för att lugna ner? Om du är nära en biograf, titta på en film först bidra ner dig från din oro. Eller gå bort innan du hämtar bakom ratten. Be om Herrens frid och för hans skydd att ta över tills du är säkert hem.

Man kan aldrig sätta fingret antalet dödsoffer till följd av vägilska. Aldrig någonsin köra när du är upprörd eller arg.
Man kan aldrig sätta fingret antalet dödsoffer till följd av vägilska. Aldrig någonsin köra när du är upprörd eller arg.

3. Undvik att köra under rusningstid. Gör vad som krävs för att säkerställa att din enhet blir så lugn och så fri från stress som möjligt. Om du måste vakna upp tidigare än du är van vid, gör det så att du inte behöver möta huvud trafikstockningar på. Vid arbetsdag slut, låt rusningstid lätta upp lite innan du får i din bil att huvudet hem. Om du måste köra ärenden, väljer att pendla eller gå när det är möjligt istället för att köra. Om du har en riktigt viktigt möte planera din körning schema tidigt för att undvika att köra snabba eller agitera andra förare på vägen bara för dig att göra det i tid.

4. Följ trafikreglerna och köra artighet. Ditt ansvar omfattar andra förare samt lagar av vägen.

  • Grönt betyder GO innebär Gul sakta ner, medan rött betyder stopp.
  • Signal vid filbyte
  • Köra inom hastighetsgränsen.
  • Använd din horn mycket sparsamt.
  • Inte bakluckan.
  • Byt ut dina lampor till halvljus när det är möjligt.
  • Och aldrig ge någon fingret.

5. Kontrollera miljön i bilen. Använd luftkonditioneringen eller värmaren för att hålla temperaturen i bilen trevlig, lyssna på lugnande musik eller pop i en ljud-CD med din favorit komiker. Gör precis vad som helst för att göra din körning positiv och trevlig.

6. Utöva när fastnat i trafiken. Vicka på tårna, sträcka på armar och ben, djupt andas in och ut, och tänka vistas avslappnad medan bakom ratten.

Idag innan det blir i bilen, fråga dig själv, "Är jag redo att köra lugnt i dag?" Om du känner dig ens en smidgen av tvivel, inte får bakom ratten.