E2e

Vad är en bil päls

En bil päls är en ytterkläder överrock gjord av lätt material som ursprungligen utformade för att bära medan kryssningar i cabrioleter och skydd mot kylan när en bil tar fart. Helt naturligt har det korsat sin ursprungliga utformning, att hitta sin väg till garderoben för män och kvinnor som går för sin estetiska och iögonfallande utseende. Dagens bil päls är gjord av oemotståndliga tyger som ull, lammskinn, twill, ko mocka, kashmir och skinn bland många andra tyg val. Bilen pälsen är A-linje och just-below-the-knee stilen har anpassats över tiden och har inspirerat megabuck modedesigners Calvin Klein, Paul Fredrick, Kenneth Cole och modehuset Burberry att ta detta som en stapelvara i deras fall och vinter kollektion.

Hur kan du säga om det är en bil päls

Vad är en bil päls. Hur kan du säga om det är en bil päls.
Vad är en bil päls. Hur kan du säga om det är en bil päls.

Hur kan du säga om det är en bil päls? Denna fråga är giltig i den mån det finns ett antal snygga rockar på marknaden som är praktiskt taget omöjliga att skilja från varandra. Till exempel finns det skepparkavaj, den trenchcoat, och rutan päls. För att göra en verklig bil päls, leta efter dessa följande kännetecken:

  • Enkel A-linje skuren
  • Platt front knappslå - SPRUND - med en enda rad med knappar och blixtlås som vanligtvis är dolda bakom en tänker flik av material för skydd mot vatten och kyla.
  • Stå upp kragen
  • Passpoalfickor som är djupa och stora för att bära bilnycklar och sådant.
  • Silk-fodrad
  • Faller på knä eller stannar strax ovanför den
  • Ofta bärs med en skyddande scarf
  • Designad med en bred båge

Ta hand om din bil päls är relativt lätt att göra.

Det rekommenderas att du tvätta eller torka rent bilen päls när det är absolut nödvändigt som i fall av att vara smutsig eller fläckig. Om du får små fläckar på det, kan du göra lite plats rengöring av mycket försiktigt badda det färgade tyget ren med en mjuk svamp doppad i club soda. Avstå från att utsätta din jacka till över tvätt och överdriven kemtvätt.

Efter varje användning.
Efter varje användning.

Om du vill kasta din bil päls i tvättmaskinen, använd kallt vatten, lite flytande tvättmedel gjord för mjuka tyger, syre blekmedel om du har en vit bil päls, och handtvätt eller ställa in tvättmaskinen på långsammaste tvättcykel inställning.

Kläm inte eller vrid din bil päls för att avlägsna överflödigt vatten ur den. Istället hänga din bil päls lufttorka med en klädhängare som inte kommer att ändra sin naturliga form. Låt det torka mycket noga innan du lagrar det tillbaka i din garderob. Du kanske eller kanske inte stryka det beroende på vad som skrivs på vård riktningar inuti lapel på din bil päls. Läs den här skötselråden noga innan utsätta din bil päls till strykning.

Efter varje användning

Efter varje användning, häng din bil päls och placera den i en garderob för användning nästa gång. Om du tar väl hand om din bil päls, kommer det att pågå under en lång tid. Inte lämna den hängande runt huset, särskilt om du har barn och husdjur.