E2e

Hur man gör republikanska bildekaler

Den republikanska partiet eller "Grand Old Party" grundades i norra staterna innan den europeiska inbördeskriget 1854. Består av modernizers, tidigare whigs och gratis Soilers tillsammans med anti-slaveri aktivister, blev partiet så småningom den största motståndaren av Demokratiska partiet. Grand Old Party kom till makten under 1860 som Abraham Lincoln kom in i ordförandeskapet.

Du kan hjälpa till att sprida den republikanska ideologin genom att skriva inspirerande meddelanden på bildekaler. Bildekaler är lätta att konstruera, tillverka, distribuera, roligt och uppmärksamhet högintressant.

Hur man gör republikanska bildekaler. Begränsa inte din media exponering.
Hur man gör republikanska bildekaler. Begränsa inte din media exponering.

Här är stegen för att skapa republikanska bildekaler:

  • Gör din forskning. Offentliga republikanska siffror ofta i media sprida ideologin och göra sociala kommentarer om aktuella händelser och evenemang världen. Försök att räkna ut vilka frågor som är den mest populära och mest tankeväckande bland republikanerna. Dessa är de frågor som kommer att göra efter intressanta bildekaler.
  • Begränsa inte din media exponering. Begränsa dig inte till tv-program Talk och republikanska program för idéer etiketter. Du kan läsa artiklar i tryckta medier och på Internet för idéer också. Slå på radion och lyssna på tala radioprogram som huvudnummer framstående republikaner. Ju mer utsatt du är för många medier för kommunikation, desto fler idéer som du kan få för dina bildekaler.
  • Lista dina idéer. Du kanske vill skriva ner de tankar du har utläsa från din forskning på en lista. Prioritera vilka ämnen är rätt tid nog och bestämmer vilka ämnen är tidlösa. Tid meddelanden oftast hantera frågor i de nuvarande och tidlösa budskap är oftast de som sammanfattar ideologin kortfattat. Du kan gå åt båda hållen på meddelanden så länge som de är viktiga för den republikanska ideologin.
  • Brainstorm. När du har fått dina frågor av listade räntor, kan du behöva sitta ner med några andra kolleger republikaner och komma med det meddelande du vill skrivit på bildekaler. Du behöver inte att brainstorma, men det är mycket roligare och du kan komma åt synpunkter som framförts av olika människor.
  • Håll det kort och koncist. Bildekal bör ha meddelanden som människor kan läsa i tre sekunder eller mindre. Alla meddelanden som läser längre kunde orsaka en olycka så kortare, desto bättre. När du har din idé för din bildekal, försöka hålla det kort och koncist. De bästa sakerna att sätta på bildekaler är klyschor för att de är oftast en snabb läsning.
  • Utforma det. Nu när du har ett meddelande som du vill ha kommuniceras, du kommer att behöva göra det intressant att titta på och roligt att läsa. Försök att använda färgerna i republikanska partiet när man utformar din bildekal. Du kan sätta i grafik och illustrationer som är relevanta för ditt meddelande eller det republikanska partiet. Gör mönster uppmärksamhet högintressant och roligt att titta på!

Tanken när man bildekaler är att du har ett meddelande att sprida och vill att folk ska veta om det. Var kreativ i hur du vill att ditt budskap!

Här är några webbplatser som du kan komma åt för idéer och inspiration: Zazzle och Fyndet .