E2e

Hur man renoverar en van för en livsmedelsbutik leveransservice

Idag är konsumenterna inte bara titta på vilken livsmedelsbutiker och stormarknader kan erbjuda de bästa produkterna till de mest konkurrenskraftiga priserna. Konsumenterna tittar också på vilka livsmedel kan ge största möjliga bekvämlighet. På grund av detta har livsmedelsbutiker leveranstjänster vuxit i popularitet, särskilt för upptagen yrkesverksamma som redan balansera sin tid mellan arbete och familj. Om du vill tjäna pengar på trenden, här är hur du kan renovera din van och sätta upp en leverans för dagligvaruhandeln.

Ta ut säten och klädsel. Först måste du ta bort baksätet i din van, inklusive alla klädseln. Detta är det första viktiga steget att frigöra utrymme i din van. Kom ihåg att du utrymmet eftersom du kommer att leverera mat till människor. Leveranstjänster har ofta minimala inköp, vilket innebär att de matvaror du kommer att leverera sannolikt kommer att vara ganska stor. Du behöver allt utrymme du behöver.

Hur man renoverar en van för en livsmedelsbutik leveransservice. Ta ut säten och klädsel.
Hur man renoverar en van för en livsmedelsbutik leveransservice. Ta ut säten och klädsel.

Lägga till hyllor och ställ. Nu när du har plats i din van, är nästa steg att lägga i några hyllor och ställ. Dessa kommer att säkerställa att livsmedel för dina kunder inte skadas när du reser. Kom ihåg, du vill inte bryta burkar smörgås sprids för dina kunder, och du inte vill att platta brödet de beställde. Se till att rack kommer i minst två storlekar - en för mycket stora livsmedelsbutiker leveranser, och en annan för de genomsnittliga livsmedelsbutiker förpackade. Du kommer också att behöva se till att hyllor och ställningar kommer att hålla varorna från att falla av även över vägbulor och att rack och hyllor är starka nog att bära upp vikten av många säckar med livsmedelsbutiker.

Organisation systemet. Därefter bör du också förbereda ett organisatoriskt system för att leverera mat. Vissa företag använder korgar med lite spår där de kan fästa namn och adress kunden. Vissa människor har alfabetisk ordning hyllor, medan andra ordnar leveranser i enlighet med leverans rutten. Välj den organisatoriska system som passar dig bäst. Vad som är viktigt är att du har ett system på plats.

Testa van. Därefter testar skåpbil genom att ladda upp din van med döda vikter, lådor med böcker eller ens kanistrar fyllda med sand. Det viktiga är att du har möjlighet att simulera hur mycket vikt van att föra en normal belastning, och om van själv och hyllorna och ställningar kopplade till van att kunna hantera allt. Inte bara ladda de döda vikterna i van. Se till att du också ta bilen på en tur runt kvarteret.

För sista handen

För sista handen, måla utsidan av din van med namnet på livsmedelsbutiker som har anställt din leverans tjänster. Lägg till din egen företagslogotyp och kontaktuppgifter, så att människor kan kontakta dig för tjänster livsmedelsbutiker leverans. Med dessa steg kan du tjäna pengar genom att helt enkelt leverera andras mat.