E2e

Hur rädda bildelar

Att upprätthålla en bil

Att upprätthålla en bil, ny eller gammal, kan bli mycket kostsamt. Tillbaka i dag, då en automatisk del gick sönder, det enda alternativet du var tvungen att få din bil tillbaka i form var att ersätta delen med en helt ny. Numera finns det massor av vägar du kan utforska som kan ge dig praktiska sätt att föryngra den löpande villkor för din BILSKRÄLLE. Här är ett par tips om hur man rädda eller hitta billiga bildelar för din bil.

Spara pengar på begagnade delar.

Hur rädda bildelar. Att upprätthålla en bil.
Hur rädda bildelar. Att upprätthålla en bil.

Många bilägare byter ut sina bildelar regelbundet även om dessa delar fungerar fortfarande effektivt. Vad dessa människor förmodligen inte vet är att dessa begagnade delar vanligtvis renoveras och säljs till en mängd människor som hellre spara pengar på begagnade delar än att köpa dyra helt nya delar. Dessa används eller reparerade delar kan fortfarande prestera på samma nivå av helt nya delar. Sourcing dessa kan vara utmanande, men kan spara dig mycket pengar som du skulle mycket hellre spenderar på gas.

Börja med att besöka din lokala bärgning och junkyards

Börja med att besöka din lokala bärgning och junkyards. Dessa platser har ofta en hel del begagnade reservdelar bara ligger och skräpar. De köper oftast dessa delar från bilägare, mekanik och butiker. De rekonditionera delen om det behövs och sälja den till enormt rabatterade priser. Du kan förmodligen spara upp till 75% i bildelar bara genom siktning genom sina varor. Dessa platser säljer praktiskt taget alla delar finns. Du kan även sälja dina egna använt en del om du vill rädda några av dina gamla bildelar också. Från rekonditionerade stötdämpare och förrätter bil till något använda tändstift och torkarblad, bör dessa platser har det.

Om du inte tycks kunna hitta den specifika delen du behöver på dessa platser skulle nästa alternativ vara Internet. Det finns förmodligen tusentals online marknadsplatser där de säljer begagnade eller utbyte bildelar. Några av dessa platser kommer även att erbjuda gratis leverans. ebay.com , partshotline.com och bil-parts.com är några av de populära online marknader du kan kolla in. De erbjuder en enorm databas av bildelar med enkla sökalternativ.

Börja med att besöka din lokala bärgning och junkyards. Det finns massor av erbjudanden som kan få din bil kör precis som ny.
Börja med att besöka din lokala bärgning och junkyards. Det finns massor av erbjudanden som kan få din bil kör precis som ny.

Dessa alternativ kan vara riskabelt eftersom du bara kan se bilder från den del innan du köper den, men de flesta av dessa platser har någon form av köp garanti eller utbyte garanti.

Överskjutande delar är också helt nya.

Giant bildelar tillverkare brukar uppdrag av biltillverkarna att producera bildelar specifikt för bilar de kommer att sälja till konsumenten. Normalt är dessa bildelar tillverkarna har att producera ett visst antal enheter av en viss del för att uppfylla kontraktet med biltillverkaren. Normalt kommer dessa bildelar tillverkare producera minst 30-50% fler delar än de kontrakterade att producera. De gör detta för att kompensera en del av den produktion som inte klarar de kvalitetskrav. Merparten av tiden de producerar mer än kontrakterade och detta kallas en överskottsproduktion. Överskottsproduktionen säljs sedan till nedsatt pris till olika delar överskott auto återförsäljare att säljas kommersiellt. Överskott delar säljer vanligtvis 20% -30% av de normala helt nya enheter som säljs.

Sourcing för överskott delar är lika enkelt som sourcing för begagnad eller renoverad delar. Det finns tusentals lokala och internationella distributörer som du kan köpa från. Det finns också tusentals online marknadsplatser som behandlar överskott delar också. surplusparts.com och allworldautomotive.com är några av de mer populära online marknader för delar överskott auto.

Det finns massor av erbjudanden som kan få din bil kör precis som ny

Det finns massor av erbjudanden som kan få din bil kör precis som ny. Du kan rädda eller källa överskott bildelar lätt. Det finns vissa risker, men om du gör din forskning och se till att din leverantör är pålitlig, kommer du att spara mycket pengar.