E2e

Hur man köper en begagnad bil

Att äga en bil är inte längre en lyx

Att äga en bil är inte längre en lyx. Det är en nödvändighet och en enorm investering också. Men inte alla människor har ekonomiska möjligheter att skaffa helt nya bilar, alltså en begagnad bil är en välkänd alternativ.

  1. Du kan hitta begagnade bilar från köpcentret återförsäljare som är specialiserade på begagnade bilar, biluthyrningsfirmor, begagnade försäljning auto butiker, Internet och skriva ut och radannonser. Ändå vara försiktig med bedrägerier, eftersom det finns gott om scammers på Internet och i annonser. Tillverkarnas webbplatser är också värt att kontrollera, även om du inte tänker på att köpa en ny bil, eftersom vissa erbjuder även begagnade bilar och andra alternativ. En annan bra källa, vilket är ganska praktiskt, är att köpa från personer du känner, om du vill göra sig av med ett återförsäljaravtal.
  2. Bestäm din budget, förbereda din finansiering eller lån, och få auto insurance innan du köper din bil. Denna aspekt gäller inte bara för att köpa begagnade bilar enheter utan ansöker om nya bilköp också. Du kan bara börja din sökning när du är säker på dina krav och finansiell kapacitet att upphandla och försäkra din bil.
  3. Känner till historien om bilen. Det inkluderar antalet tidigare ägare, eventuella tidigare mekaniska problem, underhåll bakgrund av bil och om det någonsin var inblandad i en olycka. Varje används bil kan ha en dålig historia, därför är det klokt att få en rapport fordon historia, som du kan få från bekvämligheten av ditt hem genom att beställa en rapport från Carfax.com . Vad du behöver är helt enkelt Vehicle Identification Number eller VIN. Den har en detaljerad fordon historia från en rikstäckande databas som du kan komma åt inom några sekunder och hitta detaljer som olyckor eller skador historia, problem titel, räddade, junked, ombyggda eller frågor översvämningar, ram skador, vägmätare rollback och andra poster som kan vara tillgängliga för att skydda dig från dolda problem.
  4. Ha en expert mekaniker sätta bilen på en lyft för att utföra en grundlig inspektion och kontrollera skador. En expert kan omedelbart upptäcka korrosion, läcker, dold ram skador eller tidigare krasch skador. Utför en provkörning och kontrollera prestandan på bilen själv.
  5. Förhandla om priset och garanti med Bilförsäljare före undertecknandet någonting. För att skydda ditt köp, minimera dina förluster och reparationer täcka, gå för en förlängd garanti. Se till att du förstår din täckning automatisk garanti innan du köper din bil.
  6. Inte underteckna "i befintligt skick" uttalande eller du kommer att vara ensam ansvarig för allt problem bilen kan ha när du kör hem. Läs noga innan du skriver något.
  7. Köp din bil. När allt annat är korrekt gjort, verifieras och kontrolleras genom att stänga affären. Titeln måste vara registrerad i ditt namn, och du bör vara medveten om vissa lagar att överföra äganderätten till din lokala tillstånd. Se till att när du kör din bil hem, du har alla underhållsdokumentation, uppsättningar nycklar, manualer, reservdelar etc.
Hur man köper en begagnad bil. Du kan hitta begagnade bilar från köpcentret återförsäljare som är specialiserade på begagnade bilar.
Hur man köper en begagnad bil. Du kan hitta begagnade bilar från köpcentret återförsäljare som är specialiserade på begagnade bilar.

Om du vill köpa tillbehör för din begagnade bil, kan du köpa dem från återförsäljare som säljer biltillbehör och reservdelar på nätet. Vissa återförsäljare erbjuder också något tillbehör som används, och du kan ofta förhandla priser.