E2e

Hur får man en sluten bil leasing

Leasing en bil är precis som hyra

Leasing en bil är precis som hyra. Den enda skillnaden mellan hyra och leasing är att leasing tar längre, oftast några månader till ett par år, beroende på kontraktet. Det finns två typer av leasingavtal: en öppen ände leasing och en sluten leasing. Obestämd leasing används vanligen för kommersiella företag. I denna typ av leasing, bär leasetagaren de utgifter i slutet av arrendekontraktet. Å andra sidan är en sluten hyresavtal som används av personer som vill köra en ny bil, men planerar inte att köpa den. Denna typ av leasing är bättre än den öppna änden leasing eftersom i slutet av leasing, leasetagaren helt enkelt tillbaka bilen till leasingföretaget utan att betala för något, om inte bilen har skadats under tiden för hyresavtalet. Federala bestämmelser strikt anger att den typ av hyresavtalet bör anges tydligt på hyreskontraktet för att undvika förväxling mellan hyresgästen och leasingbolag. Om du planerar att hyra en bil, läs vidare.

Hur får man en sluten bil leasing. Bestäm en bil märke och modell som du vill hyra.
Hur får man en sluten bil leasing. Bestäm en bil märke och modell som du vill hyra.
  • Bestäm en bil märke och modell som du vill hyra. Forskning på nätet eller besök bilhandlare på vilken typ av bil är bränslesnål att spara dyrbara dollar på gas och som har en låg underhåll. När du har bestämt dig, besöka en bilhandlare bär varumärket av bil du vill ha och prata med dem om att hyra din valda modellen.
  • Betona att bilhandlare som du vill ha en sluten bil leasing. Ange antalet månader som du vill hyra bilen. Villkoren kan antingen vara 24, 36 eller 48 månader. Ju längre du hyr bilen, desto mindre din månatliga betalningar vara.
  • Har dealern upprätta leasingavtal enligt din förhandling. När kontraktet är beredd, läs noga och kontrollera om den typ av hyresavtalet anges, i detta fall en sluten leasing. Du kan be återförsäljaren frågor om leasingavtal som du vill klargöra.
  • Om du är nöjd med avtalet, kan du betala nu handpenningen och köra iväg i din nya bil. Medan bilen är i din ägo, ta väl hand om det. Har det servas regelbundet för att undvika för mycket slitage. Det kommer att bli billigare att ha det underhålls än att betala skadestånd i slutet av hyresperioden.

Tänk den dag då hyresavtalet löper ut

Tänk den dag då hyresavtalet löper ut. Tillbaka bilen omedelbart när avtalet har löpt ut. Leasingföretaget kan bötfälla dig för en försenad återgång av bilen. Vara samvetsgrann i att betala din månatliga betalningar så att de inte kommer att stapla upp. Det kommer att bli svårare för dig att betala om de har samlats. De kan debitera dig för körsträcka och andra skador. Men andra än så, kan du gå bort efter att du har slutfört hyresavtalet. Du kommer inte att ansvara för att betala för värdeminskning av bilen medan din användning.