E2e

Hur man köper begagnade bilar på nätet

I denna artikel kommer vi att gå igenom flera, enkelt och oftast gratis sätt att köpa en begagnad bil med bra verktyg som vi kallar: Internet.

Inget av det är svårt, men det är klokt att kolla in några recensioner av någon bil du kan funderar på att köpa, och det tar bara lite av din tid.

Steg 1

Detta är ytterst den enklaste steget i denna instruktioner. Få ut din bärbara dator, gå till skrivbordet eller skidaddle över till ditt lokala bibliotek. När du har gjort det, skriv en sökmotor i adressfältet.

Förslag: www.ask.com , www.google.com , www.netscape.com , www.webcrawler.com

Hur man köper begagnade bilar på nätet. Bilar i ditt grannskap.
Hur man köper begagnade bilar på nätet. Bilar i ditt grannskap.

Denna sökmotor är livet blod av din önskan att hitta den perfekta begagnad eller begagnade bil.

Kolla in det. Här är en lista över de ämnen som vi kommer att träffa på att hjälpa dig att köpa din nästa resa:

  • Online Annonser Annonser
  • Tidningsannonser ( www.thelittlenickel.com )
  • Bilar i ditt närområde
  • Din lokala affär Anslagstavlor
  • Fråga runt

Alla dessa kan köras in i ditt liv blod maskin, din sökmotor. Utom kanske "fråga runt", som en enda kan leda dig tillbaka till den här artikeln ...

Steg 2

Online annonser: De har blivit på modet och mode i dagens "Ingen tid för allt" värld. De arbetar på samma sätt som din lokaltidning skulle, förutom att de inte på papper. Vad är ännu trevligt om dessa e-annonser, är att de flesta av dem är gratis. Du behöver inte ens vara medlem för att använda de flesta av deras tjänster. Toppen!

Kolla in några av dessa online

Ok, var det sista ett skämt. Hoppas du har det.

Tidningsannonser: Oldies är godsaker, vet ya. Gå ner till super marknaden, eller din lokala närbutik. Ta dig ett papper. De är billiga och enkla, och du behöver inte gosa med dem på morgonen.

Bilar i ditt grannskap: Detta är en rolig en. När är sista gången du gick en promenad? Nej, jag säger inte att du tar en vandring. Men jag föreslår att du gå, springa eller köra runt kvarteret. Det finns Begagnade bilar till salu nästan överallt, du behöver bara titta. Den gamla vintage klassiker kan vara i någons buskar ner på samma gata. Det nyskick Mercedes kunde ha bara gått till försäljning två kvarter ner. Saken är, du vet inte. Vad kan det göra ont att gå på en promenad och gör lite titta runt? Eller hur?

Din lokala affär anslagstavlor: Detta kan göras när du är ute på din promenad. Det kan även ske när du breezing genom butiken att få den sista punkten minuten middag. De flesta livsmedelsbutiker har dem, även några av dina lokala närbutiker kan ha ett. Fråga kassan, kommer de pekar du på rätt sätt.

Fråga runt: Var inte blyg, fråga runt. Fråga din kompis när du gabbing på telefonen. Nämna det för din mamma när du pratar med henne. Fråga kontorist i butiken om de har hört talas om någon som säljer en bil. De har oftast. Fråga alla! Det skadar aldrig, det värsta du kan höra är "nej".

Steg 3

Din lokala affär anslagstavlor. Köpa en begagnad bil.
Din lokala affär anslagstavlor. Köpa en begagnad bil.

Som jag sa tidigare, är ditt liv blod din sökmotor. Om allt annat misslyckas, kan du skriva alltid köpa en begagnad bil i det och se vad som dyker upp. Många av dessa annonser är värda att titta på, men bara om du är ute efter garantier, och 15, xxx bilar dollar.

I detta sista steg har du bestämt vilken form av att hitta din begagnade bil att använda. Jag skulle föreslå att du titta på några recensioner innan du lämnar över några pengar. Kolla www.vlane.com för vissa stora bil recensioner från vanliga människor, mekanik och mycket mer. Du kan också skriva bil recensioner i din sökmotor.

Tips * Typ Private Party Äktenskapsförord i din sökmotor och skydda dig när du går att köpa!

Därefter är det enda som är kvar att betala för det. Om du hittade en på nätet som är i ditt område, du har en söt affär.

Om du har hittat ett som måste transporteras, eller säljs av en återförsäljare, lycka till!

Jag föreslår i endera situationen att ha både ett kort bank debet och ett Paypal-konto, de båda komma väl till pass för snabba transaktioner.

Lycklig shopping!


Köpa en begagnad bil online behöver inte vara alltför komplicerat. Ta det lugnt och ha tålamod. Det verkliga passform kan hitta dig.

Hoppas du tyckte att det här hur-till hjälp!

Den Magick Green Fairy ....