E2e

Hur man väljer vuxen partyspel

En vuxen parti kan vara roligt

En vuxen parti kan vara roligt. Det kan vara ett bra sätt att underhålla dina vänner, familj och kollegor. Det kan också vara ett effektivt sätt att träffa nya bekantskaper. Men fest planerare har alltid problem med att komma på nya sätt att underhålla på fester. Party spel är ett bra sätt att göra någon vuxen part mer livlig och interaktiv. De flesta människor styra rensa bort från spel, eftersom de verkar vara ganska barnslig. Men när det görs på rätt smak, kan det vända tråkigaste fest till en livlig en. Några enkla tips kan hjälpa dig att välja rätt spel för vuxna part som säkert kommer att bli en hit med partysugna.

Hur man väljer vuxen partyspel. Tänk på vad du kastar en fest för.
Hur man väljer vuxen partyspel. Tänk på vad du kastar en fest för.

Här är några enkla tips om hur du väljer rätt spel för vuxna party:

  1. Tänk på vad du kastar en fest för. Om du kastar en fest för en specifik händelse, då du definitivt bör omfatta ditt tema i spelen. Detta kommer att hjälpa alla i partiet att relatera till spelet. På detta sätt kommer ingen av dina gäster känner utanförskap. Om du inte kasta en fest för en specifik händelse, tänk på likheterna dina gäster har. Om det finns några gemensamma intressen, skulle det vara bra att överväga detta. Du vill att dina vuxna spel att bli mer interaktiva och lämplig för åldersgruppen. Som noterar en ålder av de flesta av dina gäster kommer att hjälpa dig att besluta om rätt vuxen spel.
  2. Gå tillbaka till klassiska sällskapsspel. Spel som charader och autograf är bekanta för alla. Det innebär att fler människor kan delta utan krångel med att behöva meddela reglerna. Alla kan helt enkelt ha kul. Detta är bra för mer laidback partier där du känner dig bekväm. Autografer utnyttjar papper och pennor. Varje gäst bör underteckna sin autograf i tidningen. Därefter kommer en gamemaster samla alla autografer. Gästerna måste då gissa vilken autograf är vars. Charader, å andra sidan, använda sig av populära titlar på böcker, filmer eller fraser. Gästerna måste dela i två lag och gissa titeln eller fras med gester.
  3. Dina gäster kommer att uppskatta lite vuxen roligt. Om du är säker på att dina gäster är okej med det, kan du prova att spela ett parti klädpoker. I själva verket kan du göra detta med andra spel också. Det är inte begränsat till enbart kortspel. Till exempel kan du prova att föra ut din Monopol set för Strip Monopol. Varje gång en spelare förlorar en fastighet, går till fängelse eller inteckningar ett hus, måste han ta bort ett klädesplagg. Emellertid är denna typ av spel inte lämpligt för alla grupper av människor.

Om dina partier behöver liva upp

Om dina partier behöver liva upp, vuxna spel är den perfekta formen av underhållning. De är interaktiva, så att dina gäster kan verkligen vara en del av handlingen. Följ dessa enkla tips och har en boll på dina fester.