E2e

Hur man väljer motorcykel lås

Är din motorcykel lås närmar sitt femte år av service? Om ja

Är din motorcykel lås närmar sitt femte år av service? Om ja, då en ersättare redan är i ordning. Du kan välja att göra utbyten på mindre än 5 år om du inte vill att dina lås att vara helt slitna innan byte. Du kanske redan undrar vilken typ av motorcykel lås du kan välja mellan. Detta är viktigt eftersom lås presenterar trygghet och säkerhet i hela ditt motorcykel upplevelsen.

Tvärtemot vad många tror

Tvärtemot vad många tror, det finns många typer av motorcykel lås. Du måste först bestämma vilken typ du letar efter innan du gör jämförelser och inköp. Du måste kontrollera modellen och gör din motorcykel eller cykel först, sedan kan du först kolla in utbudet av märket på din motorcykel för tillbehör såsom motorcykel lås. Jämförelse av priser från olika online och tegel och murbruk butiker är också bra sätt att se till att du förvärvar de bästa erbjudandena.

Hur man väljer motorcykel lås. Säkerhet motorcykel lås (för dina däck).
Hur man väljer motorcykel lås. Säkerhet motorcykel lås (för dina däck).

Men du kanske hitta dig själv begränsas av de begränsade alternativ vissa varumärken ger i motorcykel lås. För detta kan du kolla in tredjepartsleverantörer med olika typer av motorcykel lås som de erbjuder. Här är några av de vanligaste typerna av motorcykel lås som säljs på marknaden och var man kan hitta prover:

  1. Hjälm Lås. Skivlås sorter och Universal lås är några av de bästa val som du har i denna kategori. Hjälm lås är mycket viktiga. Du måste kunna välja en hållbar typ, så att du inte behöver riskera att få en olycka eftersom du var för upptagen justering och justera hjälmen medan du är på din cykel. Du måste hålla saker tät och bekväm i alla lägen, oavsett vad den hastighet du kör.
  2. Säkerhet Motorcykel Lås (för dina däck). Webb cykel världens lås och Y ankare säkerhetslås är några av de goda erbjudanden motorcykel lås som du kan kolla in i denna kategori. Denna säkerhet motorcykel lås är nödvändig för att säkerställa att du fortfarande har din snyggt cykel när du parkera den på en offentlig plats.
  3. Tillverkad i Kina . Kina leverantörer är också bra källor till olika delar av prylar och föremål som motorcyklar. Deras arbetskraft är ganska kompetent och i nivå med de märkesvaror motsvarigheter så du kanske också vill prova motorcykeln låser från Kina för en förändring.
  4. Bolt lås . Bolt lås är mer fokuserade på bultarna i din motorcykel och förankra sina låsmekanism där.
  5. Motorcykel hänglås. Förteckning av ECVV handel visar ett bra exempel på Honda lås uppsättning som kommer att fungera perfekt för en lika fantastisk Honda motorcykel. Motorcykeln hänglås kommer ofta i en uppsättning, som sörjer för enklare installation och kompatibilitet med andra motorcykel delar. En sak du måste se när man köper den här (som denna typ inte gångjärn sina lås på de vanliga delarna är gemensamma för alla motorcyklar) är att kontrollera om den fungerar och passar motorcykeln som du för tillfället använder.