E2e

Hur man väljer en Fälthandbok för fossiler

Ett fält guide är en stor källa till information för att identifiera växter

Ett fält guide är en stor källa till information för att identifiera växter, djur eller andra föremål som finns i naturen. Det har oftast bilder eller illustrationer, beskrivningar, fakta och intressant information. Fält guider, som namnet antyder, är oftast väcks av berörda parter till det lokala området eller "fältet" där du kan hitta de objekt som ska studeras.

Att lära sig om och studera fossil, är en Fälthandbok ett viktigt verktyg. När du väljer en Fälthandbok för fossiler, bör du hålla följande i åtanke.

Hur man väljer en Fälthandbok för fossiler. Hitta en som är lätt att läsa.
Hur man väljer en Fälthandbok för fossiler. Hitta en som är lätt att läsa.
  1. Hitta en som är lätt att läsa. Detta är särskilt viktigt om du är en nybörjare inom paleontologi.
  2. Leta efter en fossil Fälthandbok som har detaljerade ritningar eller hög fotografier kvalitet. Dessa bilder ska ha medföljande referenser eller beskrivningar.
  3. Välj ett fält guide specifikt för platsen du utforskar. Olika fossil finnas på olika platser. Om du kan hitta en Fälthandbok för fossiler som är specifika för din plats, det skulle vara en stor hjälp. Till exempel, om du studerar fossil i delstaten Pennsylvania, kan du köpa Fälthandbok "Fossil Samla i Pennsylvania." Texas samlare kommer att dra nytta av "A Field Guide to Fossil av Texas." Om du är i Mid-Atlantic regionen, "Fossil Samla i Mid-Atlantic States: Med Kommuner, Samla tips och illustrationer av mer än 450 Fossila Prover" är ett användbart val. Du kan också basera ditt val av fossila fält guider på en viss period eller epok liksom på de arter du studerar.
  4. Bläddra igenom informationen och avgöra om det svarar dina behov. Om du precis börjat din utforskning av fossil, se till att få en field guide med detaljerad information om hur man korrekt extrahera fossiler och sätt att bevara dessa. En erfaren samlare av fossil kommer att dra mer från ett fält guide behandlar "ovanliga eller svåra att hitta fossiler."
  5. Hitta en ålder lämplig field guide. Du kan hitta fält guider skrivna speciellt för barn i åldrarna 9 - 12 år. "Fossil Detective" och "Fossil (DK Eyewitness Böcker)" är två intressanta guider för denna åldersgrupp. Å andra sidan, kommer äldre läsare gynnas fält guider som "National Audubon Society Field Guide till nordeuropeiska Fossiler" och "Upptäcka Fossiler: Hur man hittar och identifiera Rester av förhistoriska förflutna (Fossil & Dinosaurs)."
  6. Välj en guide som är bärbar. En Fälthandbok för fossiler är tänkt att föras till platsen av fossiler. De områden där dessa fossil kan hittas är oftast dammiga och utsatta för väder och vind. Därför behöver du ett fält guide som du enkelt kan bära och en som är hållbar. En som passar din ryggsäck eller sele väska ska vara lika bra.
  7. Be om rekommendationer. Söka råd från mer erfarna fossila samlare, jägare eller paleontologer. Hitta dem i era skolor eller i internetforum och fråga dem vilka fält guider som de kan rekommendera.

Den värld av paleontologi är ett fönster till det förflutna

Den värld av paleontologi är ett fönster till det förflutna. Det innehåller viktig information om utvecklingen och utvecklingen av planeten och dess invånare. Vare sig du är nybörjare eller en erfaren paleontolog, finns ett fält guide för fossil för dig.