E2e

Hur man köper en häst och vagn

Om du bor på landsbygden eller landskapsbilden

Om du bor på landsbygden eller landskapsbilden, är platsen främjar en alternativ transport som en häst. Om du inte är alltför förtjust i ridning på baksidan av hästen, kan du få en buggy för dig att rida på. Detta beslut att köpa en häst och vagn kan vara lättare om du bor i ett område där hästar är en vanlig transportmedel. Din plats ska ha rätt trafikförhållanden och det finns stora utrymmen för din buggy att rulla igenom. Men det finns platser som New York där hästar och barnvagnar används som en turistattraktion. Andra ser dem som en avkopplande aktivitet i stället för glädje rida i en bil. Efter att ha utvärderat ditt område och dess trafik, kan du börja scouting för den häst och vagn du vill äga. Här är hur man gör det:

Hur man köper en häst och vagn. Läs på böcker eller tidskrifter om hur man tar hand om en häst.
Hur man köper en häst och vagn. Läs på böcker eller tidskrifter om hur man tar hand om en häst.
  1. Läs på böcker eller tidskrifter om hur man tar hand om en häst. Kom alltid ihåg att en häst är ett levande djur. Den äter, dricker, sover och det blir trött. Så se till att du får rätt information om hur man tar hand om det. Ha alltid en veterinär som anges bland dina larmnummer. Du bör vara ansvarig nog att veta att hästarna behövde läkarvård för. Det är lämpligt att spana efter en häst tränare. Du kan alltid använda en professionell hand i utbildning din häst.
  2. Om det finns en sele spår i närheten av din plats, besök i slutet av en tävlingssäsongen att ha en möjlighet att köpa en standard uppfödda. Några av de hästar som ras pension tidigare för att ge plats för yngre häst som kan motstå uthållighet att köra fort. Dessa hästar inte bara behöver ett nytt hem, de är unga nog för att stå till tjänst för dig.
  3. Du kan köpa en häst från en uppfödning gård. Var noga med att ta med en kunnig person för att undersöka hästen.
  4. Nästa steg är att köpa en buggy. Eftersom barnvagnar är olika i storlek och vikt, välj en som är rätt för dig och din häst. Den bästa för att få är den som är den lättaste. Detta kommer att göra det möjligt för din häst att arbeta effektivt. En annan sak, kommer din häst att vara tacksam för att du inte får en tung bulk för honom att dra.
  5. En annan sak att tänka på att köpa en buggy är priset. Helt nya barnvagnar kan kosta för mycket. Du kan välja att köpa från en auktion butik eller försäljning gård begagnade barnvagnar. Med lite reparation, kan vagnen ser bra som nya.

Ridning en buggy dras av en häst kan vara en lugnande upplevelse

Ridning en buggy dras av en häst kan vara en lugnande upplevelse. Kom bara ihåg att du bör ta hand om dem för att de ska fungera korrekt. Inte överanvändning dem och ge dem rätt mängd vila. En häst är inte bara ett alternativt transportmedel. En häst kan vara en vän för livet. Tillåt dig att obligation med honom och du får veta att rida din buggy gör dig både glad.