E2e

Hur hittar egyptiska artefakter

Har du någonsin undrat hur det känns att vara Cleopatra

Har du någonsin undrat hur det känns att vara Cleopatra, Nefertiti, eller King Tut? Sorgligt att säga, kan vi inte fysiskt tidsresor för att veta svaret. Men åtminstone, vänster Ancient Egypt varumärken för oss att se, för att vi ska få en uppfattning om hur deras värld var ungefär 3.000 år sedan, tack vare de egyptiska artefakter. Med egyptiska artefakter, människor får idag en uppfattning om hur det gamla landet kläder, kultur, språk och religion visades. På ett sätt, vi lärde oss om Egyptens historia. Inte bara Egypten har sina antika föremål. Även den infödda europeiska, även kallad den europeiska indiska, har lämnat ledtrådar så vi får veta hur deras värld var för tusentals år sedan.

Men till skillnad från andra forntida civilisationer

Hur hittar egyptiska artefakter. 1. Kontrollera museer om du bara vill se de egyptiska artefakter.
Hur hittar egyptiska artefakter. 1. Kontrollera museer om du bara vill se de egyptiska artefakter.

Men till skillnad från andra forntida civilisationer, är Egypten så mystisk, göra människor mer och mer intresserad av att veta om denna värld. Ingen undrar varför det är en källa till stolthet för egna egyptiska artefakter. Även att se dessa konstverk redan åberopar stolthet. Intresserad att komma in och ta en närmare titt på den forntida egyptiska civilisationen? Då bättre hitta några egyptiska artefakter. Såhär:

1

1. Kontrollera museer om du bara vill se de egyptiska artefakter. Egyptiska artefakter inte bara stanna i Egypten. I själva verket, andra museer i världen, liksom Petrie Museum of Egyptian Arkeologi, hålla dessa artefakter, medan vissa museer, liksom Lowe Art Museum, tillfälligt uppvisar dessa gamla verk av konst. Kontrollera närmaste museum i ditt område och se om de har ett schema för egyptisk artefakt utställningar. Men om du har oturen att inte ha ett sådant museum nära dig, då kanske resa att gå till ett visst museum bör vara ditt val. Bortsett från Petrie Museum of Egyptian Arkeologi, kan du hitta andra museer presenterar egyptiska artefakter. En av dessa är den Rosicrucian Egyptiska museet, som ligger i San Jose, Kalifornien. Egentligen är detta museum sägs ha den största skärmen av artefakter inte bara av den forntida egyptiska civilisationen, men också av assyriska, Stillahavskusten, och babyloniska. Du kan välja att gå hela vägen till Egypten om du vill se museet egyptiska fornsaker, som ligger i Kairo, Egypten. Det sägs att ha mer eller mindre 120.000 poster - inte konstigt att det sägs att hysa den största egyptiska artefakt samling.

2. Kolla webbsidor om du planerar att köpa egyptiska artefakter. Äga en dyrbar egyptisk artefakt är säkerligen mer tillfredsställande än att bara se dessa verk av konst. Bra, det finns webbplatser där du kan handla för en egyptisk artefakt.

Har du någonsin undrat hur det känns att vara Cleopatra. Kolla webbsidor om du planerar att köpa egyptiska artefakter.
Har du någonsin undrat hur det känns att vara Cleopatra. Kolla webbsidor om du planerar att köpa egyptiska artefakter.
  • Skatter i världen . Denna webbplats har en sökmotor för enklare sökning av artefakter. Den lagrar mer eller mindre 500 egyptiska artefakter till salu.
  • Butiken företaget . Detta har också en sökmotor, men det ger bara ca 240 egyptiska artefakter till salu.
  • Ancient Butiken . Inte bara artefakter men också objekt inspirerade av egyptiska artefakter presenteras på denna webbplats.

Genom att helt enkelt äga eller ser egyptiska artefakter, kan du redan har en idé om Kleopatras eller Nefertiti kläder, kan du förstå redan något om sin tro på religion, sin kultur, sitt språk, och viktigast av allt, deras historia.

Inte bara egyptiska, men även andra artefakter som de från Native europeiska eller europeiska Indian, är där för att dela kunskap. Kanske är det vetskapen om att dessa artefakter har gett oss den bästa gåva som den moderna världen någonsin har fått från den antika världen.