E2e

Hur man dödar insekter organiskt

Insekter kallas buggar för en anledning

Insekter kallas buggar för en anledning. De är irriterande skadedjur som ger många de läskiga crawlies. De flesta människor använder skadliga kemikalier för att bli av med de där irriterande insekter eftersom de inte känner till något annat sätt. Den goda nyheten är att du inte behöver förorena din miljö med gifter som kommer att döda insekter. Här är några organiska sätt för hur man kan stoppa buggar från terrorisera dig och din trädgård.

Hur man dödar insekter organiskt. Leta efter insektsmedel utan bekämpningsmedel.
Hur man dödar insekter organiskt. Leta efter insektsmedel utan bekämpningsmedel.
  1. Lägg ner Raid. Det framgår tydligt på etiketten, "farliga för människor och husdjur. Farligt vid förtäring. Undvik kontakt med ögon, hud och kläder." Vill du verkligen din familj runt det? Med RAID och produkter i sitt slag kommer också att lämna en rest av kemikalier bakom att du lätt kan andas omedvetet. Bara nå för en burk det kan verka som den enklaste lösningen, men det är inte det mest hälsosamma sättet för dig och din familj.
  2. Leta efter insektsmedel utan bekämpningsmedel. Många produkter på marknaden dessa dagar innehåller inte bekämpningsmedel och är inte skadliga för människor eller husdjur. Produkter som Orange Guard innehåller apelsinskal extrakt som kommer att förstöra vaxet beläggning av insektens andningsorganen och orsakar kvävning.
  3. Ta en tur till din lokala butik. Med många människor blir miljövänlig det finns alltid nya produkter som finns på marknaden för att döda insekter organiskt.
  4. Ett annat bra sätt att lära sig tips och tricks för att döda insekter organiskt talar till din lokala garden center. Fråga säljare om de känner till något inuti hemligheter att bli av insekter organiskt.
  5. Bli av med myror med starka lukter. Myror är känsliga för dofter. Du kan använda deras svaghet till din fördel. Myror gillar inte doften av mynta eller kryddnejlika olja. Placering bomullstussar indränkta i antingen en är ett bra sätt att bli av med myror organiskt. En annan snygg knep är att mosa upp varm paprika, blanda med vatten och placera mosade blandningen runt de områden där myrorna har invaderat.
  6. Dödliga vapen är gömda i ditt skafferi. Du kan bara ha några oskyldiga snygga föremål göms undan i köket som är rent dödligt för myror. Jag talar om majsmjöl och grits. Spridda lite majsmjöl eller gryn runt bänk. När myrorna äter det och dricka vatten kornen eller majsmjöl kommer att expandera inuti myra mage och Kaboom!
  7. Ett bra sätt att bli av med loppor är organiskt till strö kiselgur jord i din trädgård och trädgård. Den kiselgur jorden är speciellt utformad för att innehålla skarpa kanter så att loppan larven skadas medan det kryper genom marken.
  8. För att bli av bladlöss organiskt blanda en tesked bakpulver med en liter vatten och tillsätt några droppar av någon organisk diskmaskin vätska. Spraya på blad och ångar av dina växter var 4-5 dagar.