E2e

Hur man ställer in en ljus biljardbord

En av de viktigaste aspekterna i ett spel rum är belysningen

En av de viktigaste aspekterna i ett spel rum är belysningen. Detta sker främst anses av dem som vill ge en lockande atmosfär för att spela. För ett biljardbord, till exempel om det är för syfte hemunderhållning eller för uthyrning, är det viktigt att ställa in belysningen på rätt sätt. Detta ställer in rätt stämning för att spela, och se till att spelarna har en bra bild av tabellen och kulorna.

Rätt belysning av biljardbord är viktigt eftersom spelet är både konkurrenskraftig och socialt. Med svag belysning, kommer det att vara tufft för spelarna att se biljardbord väl. För att inte tala, social interaktion kan spela en dålig roll om det inte finns tillräckligt med ljus för att lysa upp bordet. För att göra det mesta av spelet rummet, se till att du har ställt in tillräckliga lampor biljardbord för att njuta av alla.

  • Skaffa en armatur. När du letar efter rätt armatur för biljardbord, anser belysningsnivån. Om du vill ha en energieffektiv armatur, gå för fixturer som stöder lysrör, som kan mata ut låg wattal, men starkt ljus. Annars kan du använda en vanlig glödlampa.
  • Använd en stud detektor. Använd en stud detektor för att hitta en stud i taket, för säker installation. Du måste veta var metall och trä inramning dubbar finns i ljus-frame konstruktioner. Tänk på antalet kedjor av din armatur. Du måste hitta en bult för varje kedja.
  • Borra hål i taket och installera krokar. Baserat på antalet dubbar som du har hittat på biljardbord armatur, borra ett eller flera hål i taket. När du är klar med hålet eller hålen, installera metallhakar och skruva dem ordentligt.
  • Ställ höjden på armatur. Den bästa höjd armatur är 40 inches från ytan av biljardbord. Ta del av denna mätning när du fäster lampan kedjor metall krokar. Låt ljuset fixturen hänga ovanför poolen och mäta utrymmet som bör vara ungefär 40-tums märke.
  • Starta upp armatur. Vrid ljuset fixturen på genom att ansluta nätsladden i vägguttaget eller genom att slå på strömbrytaren. Om sladden inte är tillräckligt lång för att nå utloppet, kan det vara nödvändigt att använda en förlängningssladd, eller att ha en behörig elektriker ansluta belysningsarmaturen till elnätet.

Hur man ställer in en ljus biljardbord. Använd en stud detektor.
Hur man ställer in en ljus biljardbord. Använd en stud detektor.

Det viktiga med att ha en armatur ovanför biljardbord är att det är rätt lyser området. Under spelet kommer tillräcklig belysning uppmuntra spelare att spela bättre, särskilt när ljuset är engagerande. Spelet rummet är ett bra ställe att njuta av inomhussporter och bygga kamratskap. Eftersom poolen är både en social och tävlingsidrott med tillräcklig belysning för både samtal och spela kommer att vara viktigt i något spel.