E2e

Hur man spelar barnens partyspel

Alla älskar en fest, och barnen är inget undantag. Festliga dekorationer, smaskiga mat, massor av ballonger och naturligtvis roliga spel parti, bidrar till att göra dagen minnesvärd. Om det har gått ett tag sedan du spelade barnkalas spel, här är en snabb repetition:

Hur man spelar barnens partyspel. Sätta svansen på åsnan.
Hur man spelar barnens partyspel. Sätta svansen på åsnan.
  1. Bozo skopor: Rada upp 6 hinkar och stå ett barn i ena änden. Instruera spelare att kasta en boll i det närmaste hinken. Om barnet lyckas, får hon prova nästa hinken. Barnet får fortsätta gungade bollen i varje progressivt ytterligare hink tills hon missar. Dela ut ett pris för varje lyckad kasta, med priser att få en lite större för varje dugg.
  2. Klädnypa släppa: Ställ en tom flaska med en medelstor öppning på golvet bakom en köksstol. Spelarna turas knä på stolen, vänd ryggen och släppa klädnypor, en i taget, försöker få dem i flaskan. Låt varje barn att släppa tio klädnypor - barnet som får flest stiften i flaskan vinner ett pris. Om det är oavgjort, antingen dela ut priser till alla bundna spelare eller hålla en tie-breaker.
  3. Sätta svansen på åsnan: Leveranser för detta spel är lätt tillgängliga i butiker parten tillhandahålla. Förutom den traditionella åsnan versionen, många butiker säljer liknande spel med populära barns tecken. Oavsett karaktär, är spelet spelas på samma sätt. En affisch är uppsatt på väggen och en del av bilden saknas (för åsnan, det är svansen). På varje barns tur, de förbundna ögon, vände runt några gånger och pekade i den allmänna riktningen av affischen. De ska försöka sätta svansen på affisch på åsnans bakre. När alla barn har haft en sväng är pris som delas ut till barn som placerats svansen närmast till önskad plats. Denna klassiska barnens spel är säker på att framkalla många fnittrar som svansar hamna i alla möjliga dumma platser.
  4. Piñata: Alla barn älskar piñatas - färgglada och fyllda med godis och små leksaker. Om möjligt rekommenderas att piñatas används utomhus eftersom spelet kan bli ganska högljudda. Helt enkelt hänga piñata från en trädgren så är över barnens huvuden. Varje barn tar en tur banka på piñata med en lång käpp, försöker bryta den öppna, spilla godis och leksaker för alla barn att njuta av. Detta är särskilt roligt eftersom oavsett vem som faktiskt bryter Piñata öppen alla barn belönas.
  5. Scavenger Hunt: Dela in barnen i lika stora grupper av 2-4 och ge varje grupp en lista med objekt som de måste samlas. För små barn bör punkterna på listan placeras i huset eller gården. Äldre barn kan få gå hem till bekanta grannar att begära poster, men tänk på att påminna alla barn att de inte tillåts att komma in någons hem och att de måste hålla ihop i sina grupper. Den första gruppen av barn för att samla alla objekt på sin lista vinner priser.