E2e

Hur man rengör sätet fårskinn bil täcker

Fårskinn är ett mycket känsligt material som används som klädslar för bilar. Det finns också en hel del andra fårskinn objekt, t.ex. tofflor, klädsel och madrassöverdrag. Med tiden, kan materialet samlas damm och smuts. Rengöring av fårskinn materialet inte gjort det vanliga sättet för att inte skada den. Du bör rengöra fårskinn tillbehör då och då, så att de håller längre.

Här är några tips på hur du kan rengöra din fårskinn klädsel:

  1. Material. Fist, måste du samla alla de material som du kommer att använda för rengöring av sätenas fårskinn bil täcker. De material som du behöver är schampo, borst en bassäng med varmt vatten, absorberande washcloths och en borste med metall. Du måste lämna tvätta bilen täcker eftersom att sätta dem i tvättmaskinen kommer bara skada materialet.
  2. Framställning. Ta dina egna bil täcker från sätena för din bil. Våt en av dina tvättlappar och dämpa lurviga sidan av klädseln. Var noga med att inte få den andra sidan våt. Dämpa och torka bil täcka kommer att ta bort och damm och andra partiklar som har fastnat på fårskinn täcker.
  3. Rengöring med schampo. Nästa sak du behöver göra är att sätta en liten mängd schampo på tvättlapp. Fördela schampot på tvättlapp. Gnid tvättlapp ner lurviga sidan av sätet täcker endast en riktning. Upprepa detta steg på hela ytan på sätet täcker tills du har tagit bort alla fläckar och smuts från den. Pressa ut överflödigt vätska på klädseln. När du är klar med rengöring med tvål, doppa tvättlapp i vatten för att avlägsna schampo från den. Gnid lurviga sidan med trasan går rad för rad. Upprepa detta steg på hela ytan tills du är säker på att det inte finns någon schampo kvar på klädslar.
  4. Torkning av fårskinn täcker. Vid torkning fårskinn täcker, måste du inte lägga den i direkt solljus och undvika att använda hårtork och andra torkning prylar. Värme kan orsaka skador på materialet och kan krympa din klädslar. Bara hänga fårskinn omslag i ett torrt område och vänta tills fukten försvinna helt innan du lägger dem på din bilsäten igen.
Hur man rengör sätet fårskinn bil täcker. Rengöring med schampo.
Hur man rengör sätet fårskinn bil täcker. Rengöring med schampo.

Dessa är de enkla stegen för hur du kan rengöra dina omslag fårskinn sits. Om du har svårt att rengöra din bil klädsel, kan det vara bäst om du ber om hjälp av en professionell rengöring tjänst så att du kan vara säker på att dina klädslar ska rengöras ordentligt. Fårskinn är ett material som är mycket bra att titta på och sitta på, men underhållet av det ibland svårt. Om du har husdjur som rider i bilen, är det inte tillrådligt att använda fårskinn klädsel som lukten av djuret kan snabbt absorberas av materialet.