E2e

Hur man köper varor biljardbord

Älskar du att spela biljard? För en person som älskar poolen, är en elegant och anpassad biljardbord en uppskattad besittning. Med ett biljardbord erbjuder stora rekreation för familj och vänner. Biljardbord, som ibland kallas pocket biljard är särskilt bra för spel som nio-ball, åtta-ball, en-ficka och straight pool. Dessa spel ger många timmars nöje och njutning. Att köpa varor biljardbord, överväga din budget först och din befintliga biljardbord. Behöver det vara mer elegant eller fungerar din oro? Här är några riktlinjer innan du planerar att köpa förnödenheter biljardbord.

  1. Biljardbord kände är oftast grön, men idag finns sorter av färger att välja mellan, såsom gult, lila, limegrönt eller svart, beroende på din personliga smak. Innan du köper, mäta storleken på biljardbord. Välj ett biljardbord kände att är tjock och tät. Det kan vara dyrt, men kvaliteten på filten kommer att göra bollen resa smidigare, och exakt, jämfört med en låg kvalitet filt.
  2. För bollar biljardbord, det finns en mängd olika bollar som har olika storlekar. Det beror på vad visst spel du vill spela. Den vanligaste spelet är 16-ball game. Den består av sju randiga bollar, sju fasta bollar, svart 8-ball och en vit boll som är den vita bollen. En snooker Spelet består av 22 bollar som är mycket mindre, har 15 röda bollar, 6 olikfärgade bollar och en vit kö-boll.
  3. Det finns två typer av kö pinnar. Den första typen är den gemensamma kö som är avsedd för allmänheten, t.ex. på en bar-det kallas en kö. Den andra typen är de allvarliga och professionella spelare, de använder dubbla kö typ, som består av rumpan, och axeln. Det är nödvändigt att köpa cue rack, och fall cue att anordna och skydda dina kö pinnar. Högkvalitativa kö pinnar är vanligtvis i dubbel kö stil och är tillverkade av lönn trä, spetsen i skinn och rumpa är täckt av linne för att absorbera fukt. Den enda kö typ, som är mycket billigare, är vanligen tillverkade av plast eller grafit, och rumpa omfattas inte av något tyg eller linne.
  4. Pool cue krita är en av de viktigaste saker att köpa bland de nödvändiga förnödenheter biljardbord. Cue krita används för att hjälpa till att kontrollera spinn på bollen lättare genom att skapa mer friktion mellan kö pinnar och bollen. Cue krita är inte bokstavligen gjord av krita, men den är gjord av fina slipmedel.
  5. Ball rack är gjorda av plast eller trä. Veden är dyrare men håller längre. Det finns triangel och rombformade rack boll.
  6. Biljardbord lampor som vanligtvis placeras ovanför tabellen. Belysning är nödvändig för korrekt synbarhet. Lampor används även i dag tid.
  7. Ett biljardbord lock är bra att hålla skönheten i tabellen och för att förhindra flytande spill fläckar. Det hjälper att ta hand om din investering.
Hur man köper varor biljardbord. För bollar biljardbord.
Hur man köper varor biljardbord. För bollar biljardbord.

Det finns även glöd-in-the-dark tillbehör för roligare, och tecken och andra konstruktioner för väggar.