E2e

Hur man köper tennessee Bilförsäkringar

Om du äger ett fordon i Tennessee, måste du bära försäkringsbevis med dig hela tiden. Här är vad du behöver veta när det blir dags att köpa Bilförsäkringar i Tennessee .

Steg 1

Shopping sparar pengar. Försäkringsbranschen är en konkurrenskraftig en. Varje företag kommer att erbjuda dig olika priser för mycket likartade (om inte identiska) varor och premier på auto försäkringsskydd i delstaten Tennessee. Det är ditt jobb att ringa runt för att ta reda vad varje auto försäkringsbolag kommer att erbjuda dig, och du kan även begära att premierna sänkas eftersom du har hittat bättre citat håll. Genom att veta vad den pågående kursen är för automatisk täckning i ditt tillstånd, bör du kunna fastna det bästa erbjudandet på auto försäkringsskydd. Kontakta din önskade försäkringsbolag, liksom populära nationella försäkringsbolag som alla statliga ( http://www.allstate.com/ ) och State Farm ( http://www.statefarm.com/ ) för citat.

Hur man köper tennessee bilförsäkringar. Shopping sparar pengar.
Hur man köper tennessee bilförsäkringar. Shopping sparar pengar.

I delstaten Tennessee, bör du räkna med att betala runt 490€ per år för bilförsäkring.

Steg 2

Förstå vad de statliga försäkringar lagar kräver. Varje stat har sina egna specifika krav när det gäller försäkringar och minsta täckning. I delstaten Tennessee, är du skyldig att göra minst 18.660€ för enstaka kroppsskada, 37.320€ för total kroppsskada (eller död) och ytterligare 11.200€ skada på egendom.

Det föreslås också att du bär minst 37.320€ i Oförsäkrade / Underinsured Bilister Täckning, även om detta inte uttryckligen krävs av delstaten Tennessee. Denna ytterligare täckning rekommenderas eftersom Tennessee är en skadeståndsgrundande stat. Så om du är inblandad i en olycka som du orsakat, Skadeståndsrätt säger att du och ditt försäkringsbolag ansvarar för alla offrens arvode som en följd av vraket. När du tänker på kostnaden för medicinska räkningar, reparationer auto, liksom de känslomässiga och fysiska påfrestningar att sätta på smärta, lidande och förlust av lön, kommer du bara att se hur dyrt en at-fel olycka kan vara. Ta inte en chans genom att inte få denna ytterligare täckning för att säkerställa att er politik kommer att täcka dig när en nödsituation uppstår.

Steg 3

Förstå vad de statliga försäkringar lagar kräver. Det är lagligt att utesluta förare från ett hushåll politik.
Förstå vad de statliga försäkringar lagar kräver. Det är lagligt att utesluta förare från ett hushåll politik.

Det är lagligt att utesluta förare från ett hushåll politik. I delstaten Tennessee, du juridiskt tillåtet att lämna förare i ditt hushåll från din försäkring. Detta kommer att sänka dina årliga försäkringspremier något. Dock kommer en utesluten förare att visas i din försäkring tillsammans med alla de omständigheter under vilka ditt försäkringsbolag inte skulle vara ansvariga för några krav från en utesluten förare. I de flesta fall om en utesluten förare i en olycka i bilen, är han eller hon inte omfattas av er politik och du kommer vara fast med hela notan för olyckan. Detta är naturligtvis en riskabel beslut att fatta. Så förstå konsekvenserna först innan du bestämmer dig för att riskera att lämna någon oförsäkrade.

Steg 4

Vet hur du ska bedömas. När du ansöker om auto försäkringsskydd i Tennessee, kommer auto försäkringsbolag först överväga dina tidigare kredit historia eller din kredit värdering för att avgöra om du kommer att vara en försäkringsrisk. Detta kommer att hjälpa dem att avgöra vilka premier ta betalt för auto försäkringsskydd. Dessutom kommer de också titta på din ålder, kön, plats, bil och tidigare körning historia vid fastställandet detaljerna i din bil försäkring i Tennessee.