E2e

Hur får ut det mesta av din AAA medlemskap

Nästan alla som har en bil sannolikt har en stående medlemskap i Europeiska Automotive Association, men inte många vet om de vanliga tjänster AAA. De flesta har nog kallat upp hotline för vägassistans och reparationer, men visste du att den icke-vinstdrivande organisation har också en hel del andra erbjudanden för sina lojala medlemmar? Samtidigt med en 24-timmars vägassistans tjänsten kan vara en stor sak för någon som är alltid på språng, kan du vara bättre att veta om hur du kan helt maximera nyttan av ditt medlemskap.

Här är några sätt på hur du kan få ut det mesta av din AAA medlemskap.

  • Lokalföreningar. Gå den officiella webbplatsen för AAA och se de allmänna riktlinjerna för medlemskap. De flesta enheter under AAA har decentraliserade politik och lagstiftning, så att du kanske vill hitta webbplatsen för din lokala kapitel också. Du kan göra detta genom att ange ditt postnummer på rätt fält på webbplatsen. Denna enkla uppgift bör omdirigera dig till motsvarande sida.
  • Hotell och resor rabatter. Bortsett från att vara en pålitlig larmtjänst vid bil oroligheterna, kan du också använda din AAA medlemskap som ett verktyg för att underlätta framtida resor och resor. Det är en specialiserad avdelning på webbplatsen som tar hand om det åt dig. Inte bara är du att boka hotell som samarbetar med AAA, du får också bättre valuta för pengarna genom de rabatter som vissa företag sträcker sig till AAA medlemmar.
  • Lån hjälp. Funderar du på en att få en ny bil? Visste du att AAA kan faktiskt hjälpa dig? Det finns också en annan särskild avdelning på webbplatsen som tar hand om medlemmar som vill gör en bil lån. Det är ett paket för alla.
  • Auto recensioner och jämförelser. Som man kan förvänta, har AAA platsen också ett brett spektrum av bilar. Dessa listor kan vara till stor hjälp en medlem som funderar på att köpa en ny bil. Kommentarer från de andra medlemmarna i AAA kan också ge dig insikter om hantering, fordon historia och prestanda. Bortsett från att ge dig möjlighet att lära sig ny information om dina bilar, kan denna form också värdefulla kontakter och partnerskap mellan medlemmar i AAA.
  • Bilverkstäder rabatter. Det finns många auto butiker och en del som är anknutna till AAA. Medlemmarna får ofta rabatter på produkter och tjänster så se till att du vet vilka butiker och affärer är nära ditt område. Att veta hur dyrt de flesta bildelar är, skulle det vara mycket fördelaktigt att köpa dessa med en betydande rabatt. Uppgifter som oljebyte kan motorn tune ups eller ens biltvättar blir relativt billigt när rabatten tillämpas.
  • Lagra rabatter. Rabatterna stannar inte där. Det finns gott om andra koncessionshavare, klädaffärer och tjänsteleverantörer som erbjuder rabatter till AAA medlemmar även om produkten eller tjänsten har ingenting att göra med bilar.
Hur får ut det mesta av din AAA medlemskap. Hotell och resor rabatter.
Hur får ut det mesta av din AAA medlemskap. Hotell och resor rabatter.

Begärt dina andra vänner och familjemedlemmar att ansluta sig till AAA tar dig mycket närmare på grund av den delade erfarenheter. Med alla de fördelar som de kommer få, jag är säker att de kommer att tacka dig för det.