E2e

Hur man köper montana Bilförsäkringar

Alla förare i Montana är skyldiga enligt lag att bära försäkring på sina bilar. Här är en snabb guide som hjälper dig köpa Bilförsäkringar i Montana .

Steg 1

Ring flera försäkringsbolag. Innan du bestämmer dig för en auto försäkring, bör du ringa runt till flera olika företag Bilförsäkringar som ger täckning i Montana. Varje företag kommer att erbjuda dig en något annorlunda politik, med varierande priser. Välj den bästa totala lösningen för dig köper jämföra minst 3-4 citat bilförsäkring. Du kan hitta registreras Montana auto försäkringsbolag i din lokala telefonbok. Eller så kan du gå på rekommendation av en vän eller älskade en. Du kanske också vill kolla på internet för snabba och enkla auto insurance. Här är några platser att tänka på när man ser att köpa täckning i Montana:

Hur man köper montana bilförsäkringar. Ring flera försäkringsbolag.
Hur man köper montana bilförsäkringar. Ring flera försäkringsbolag.

I Montana, betalar du cirka 490€ per år för Bilförsäkringar.

Steg 2

Vet du vad de minimikrav täckningskraven är. Tillståndet för Montana har miniminivåer ansvar täckning som alla försäkringar måste uppfylla. Du måste ha minst 18.660€ täckning för enstaka kroppsskada eller dödsfall, 37.320€ för total kroppsskada eller dödsfall, och 7470€ för skada på egendom som orsakats av en olycka. (Tänk på dessa exakta priser gäller inte motorcykel försäkringsskydd i Montana.)

I Montana, är du inte skyldig att göra någon oförsäkrade eller underinsured bilist täckning. Men det är fortfarande en bra idé att överväga en sådan täckning eftersom du är ansvarig för att betala offrets arvode efter en at-fel olycka i Montana (inklusive fordon reparationer, medicinska räkningar, smärta, lidande och förlust av lön). Detta beror på att Montana är en skadeståndsgrundande stat, där vid-fel förare är ansvariga för alla skador. Även om staten har krävt minimum för skuldtäckning, det är definitivt rekommenderat att du köper en försäkring som överstiger dessa gränser så att du ekonomiskt täckt i händelse av en dyr olycka.

Steg 3

Vet du vad de minimikrav täckningskraven är. Du kan utesluta en hushållsmedlem från er politik.
Vet du vad de minimikrav täckningskraven är. Du kan utesluta en hushållsmedlem från er politik.

Du kan utesluta en hushållsmedlem från er politik. Auto försäkringar i Montana medger vissa medlemmar av ett hushåll som tas ut på försäkringen. Dessa namn kommer att visas i de "undantag" avsnittet, tillsammans med de omständigheter som skulle hålla Företaget från att betala fordringar om dessa förare skulle bli inblandad i en olycka. Men har valt att utesluta förare från din bil försäkring i Montana kan vara billigare på framsidan, bör du allvarligt överväga beslutet att inte försäkra en förare av bilen. Kom ihåg, vill du inte vara fast med en ännu större bill eftersom er politik inte täcker föraren i en olycka. Läs er politik noggrant.

Steg 4

Förstå processen. Ansökan om Bilförsäkringar i Montana kräver att du vet några små detaljer om ansökningsprocessen. Du kommer definitivt att bli föremål för en kreditkontroll innan du är godkänd för Bilförsäkringar i Montana. Det innebär att din personliga kredit historia kommer att vara en faktor i vad dina premier är. För att få bästa försäkringspremier för din bil, hålla faktura betalningar upp-to-date och arbeta för att höja din kredit värdering. Försäkringsbolagen kommer också att överväga din ålder, kön, plats, bil, körvanor och färdregistreringen innan de kommer till ett pris för er politik. Varje människas situation i Montana är unik, så varje Bilförsäkringar styrräntan kommer att vara unik också.