E2e

Hur man köper New Hampshire auto försäkring

Om du är en förare i New Hampshire, du faktiskt inte behöver (i de flesta fall) enligt lag att bära bevis på bilförsäkring. Om du har dömts för körning under påverkan (DUI) eller bilkörning nedsatt (DWI), kräver staten att du bär en del försäkring. Alla andra kan köra utan den. Av uppenbara skäl är det dock fortfarande föreslås för alla förare. Här är några förslag på vad man ska tänka på när det blir dags att köpa en politik Bilförsäkringar i New Hampshire .

Steg 1

Handla runt första. Om du måste köpa Bilförsäkringar i New Hampshire, eller om du bara känner för det är en bra idé, så se till att du får några citat först. Shoppa runt för Bilförsäkringar kommer att ge dig en rad politiska premier och täckning. Med några citat kan du välja det bästa Bilförsäkringar för dig. Du kan kontrollera din lokala telefonbok för företag Bilförsäkringar i ditt område, eller så kan du titta på nätet. Här är några webbplatser för att börja din sökning:

Hur man köper new hampshire auto försäkring. Leta efter en politik som uppfyller de minimikrav krav på täckning.
Hur man köper new hampshire auto försäkring. Leta efter en politik som uppfyller de minimikrav krav på täckning.

Beroende på din tidigare färdregistreringen, kan du räkna med att betala mellan 580€ till 600€ för auto försäkringsskydd i New Hampshire.

Steg 2

Leta efter en politik som uppfyller de minimikrav krav på täckning. Om du måste köpa en politik Bilförsäkringar, så kommer det att behöva uppfylla de minimikrav statliga krav. Du behöver minst 18.660€ för enstaka kroppsskada eller dödsfall, 37.320€ för alla skador eller dödsfall, och ytterligare 18.660€ för egendomsskador ansvar för eventuella skador som orsakas vid en olycka. Dessutom behöver du också ha 18.660€ / 37.320€ oförsäkrade / underinsured bilister täckning för kroppsskada. Återigen är dessa miniminivåer som krävs för dem som dömts för allvarliga körning brott i New Hampshire, men bara föreslås för dem som köper Bilförsäkringar av personliga skäl.

Steg 3

Inte alla medlemmar i hushållet måste vara på er politik. Om du inte har Bilförsäkringar i New Hampshire, då lagen tillåter vissa medlemmar i ditt hushåll som utelämnas från din försäkring. Även om detta kan sänka dina försäkringspremier något, det är aldrig en bra idé att låta någon i ditt hushåll att köra din bil medan oförsäkrade. Om han eller hon skulle vara i en olycka, är försäkringsbolaget inte ansvarar för att täcka eventuella krav i samband med olyckan. Detta kan sätta din i en fruktansvärd binda om din familjemedlem skulle skylla, som ny Hampshire fungerar på en skadeståndsgrundande system där på-fel förare måste betala alla offrets kostnader efter en olycka. Tänk på kostnaden för medicinska räkningar, reparationer auto, smärta, lidande och förlust av lön, och du kommer snabbt att inse att utesluta någon från försäkringsskydd kan vara en mycket kostsam beslut.

Steg 4

Inte alla medlemmar i hushållet måste vara på er politik. Din kredit kommer att bedömas.
Inte alla medlemmar i hushållet måste vara på er politik. Din kredit kommer att bedömas.

Din kredit kommer att bedömas. Om du söker Bilförsäkringar i New Hampshire, kommer företaget titta på din personliga kredit historia för att bedöma din risk. De vill veta att du kommer att kunna betala dina premier bilförsäkring i tid, så att ha en bra kredit värdering kommer att få dig de bästa priserna och den bästa täckningen. New Hampshire auto försäkringsbolag kommer också att överväga din ålder, kön, plats, bil och tidigare försäkringsskydd vid fastställandet dina premier auto försäkring.