E2e

Hur får man en bil lån med dåliga krediter

Med kreditkrisen, kan mycket få människor köper en bil med egna pengar, de flesta människor kämpar. Men om du har dålig kredit och du behöver en bil att gå från punkt A till punkt B, som kan vara en utmaning. Det finns företag som uteslutande mald billån och hjälpa människor med dålig kredit att hitta en. Du kan också kolla in www.creditsources.org - här webbplatsen specialiserad på att hjälpa människor med dålig kredit hitta finansieringskällor.

Här är några tips att följa innan du köper din bil:

Steg 1

Köparen är kung

Biltillverkare har skurit produktion, men de har inte stängts. Återförsäljare har fortfarande flytta inventering som rullar av löpande band, så många bilar går för nära faktura priser. Som grädde på moset har biltillverkare vände sig till låg ränta finansiering och rabatter kontanter.

Bilförsäljningen under de första tre månaderna 2008 minskade med 8% jämfört med samma period 2007. Och incitament är upp. Till exempel GM spenderar 2470€ på incitament per fordon (inklusive kontanter rabatter och subventionerade priser och leasing), jämfört med 2090€ för ett år sedan, enligt Edmunds.com

Steg 2

Räntorna

Hur får man en bil lån med dåliga krediter. Www.creditsources.org.
Hur får man en bil lån med dåliga krediter. Www.creditsources.org.

Om du bestämmer dig för att inte ta en automaker låg ränta erbjudande, räkna med att betala 6,8% i genomsnitt under en 60-månaders lån, enligt Bankrate.com. Du kan göra bättre på några online banker och kreditinstitut, där räntan är så låg som 5% för 60 månader lån. Besök företag som erbjuder dåliga krediter bil lån. Deras system tillåter långivare att bjuda på att hitta dig ett billån.

Med ekonomin i limbo, biltillverkare förväntar ännu färre försäljningar än förra året och kommer sannolikt inte att inskränka come-ons. Om du vill ha de bästa fynden tillsammans med ditt val av alternativ och färg, butik före augusti. Efter det att erbjudanden förbättra men urvalet kan vara knapphändig.

Steg 3

Bil skatteavdrag

Med regeringens skatteavdrag för köp av nya bilar under 2009, kanske du vill överväga att köpa en billig ny bil. Avdraget är begränsat till statliga och lokala försäljnings-och punktskatter betalas på upp till 36.950€ av köpeskillingen för en kvalificerad ny bil, lätt lastbil, husbil eller motorcykel. Mängden av avdraget fasas ut för skattebetalarna vars modifierad justerad bruttoinkomst är mellan 93.290€ och 100.750€ för enskilda filers och mellan 186.570€ och 194.030€ för gemensamma filers.

Här är några tips att följa innan du köper din bil. Köp en tillförlitlig begagnad bil.
Här är några tips att följa innan du köper din bil. Köp en tillförlitlig begagnad bil.

Dessutom, om du överväga att köpa en hybridbil leta efter en som är på regeringens lista som gör att du kan lämna en skattekredit. Detta brukar kallas hydrid skattekredit .

Steg 4

Köp en tillförlitlig begagnad bil
Bilmarknaden i Silverdale eller Oak Harbor liknar auto lån marknaden någon annanstans för Washington billån . Detsamma är sant för varje stat. Begagnade bilpriserna har varit på en nedgång i ungefär ett decennium, så det är klokt att köpa en begagnad bil eller lastbil i stället för en ny. Köp en som är ekonomiskt, liksom Mazda Protege.

2003 Mazda Protege

Prisklass: 4780€ till 5530€.

Bränsle körsträcka, stad / landsväg: 25/30 miles per gallon.

Motor: 2,0-liters fyrcylindrig, 130 hästkrafter.

Steg 5

Kvalificera sig för ett lån
Här också måste du uppfylla vissa förutsättningar att vara berättigad till en dålig kredit auto lån, kolla in statistik och uppgifter på webbplatser som edmunds.com och Kelly Blue Book.

  • Du bör dra en månadslön på minst 1120€ eller högre.
  • Du bör vara en bona fide bosatt i USA eller Kanada. Om du är medborgare i USA eller Kanada kan du ansöka om detta lån förutsatt att du uppfyller övriga villkor.
  • Du måste kunna lämna bilförsäkring.
  • Under hela perioden av lån du måste ha ett jobb som ger dig en regelbunden inkomst.
  • Av avgörande betydelse är beviset på bosättning. Detta kan vara i form av ett kontoutdrag eller en räkning som det el, som kan kontrolleras.
  • Du bör också vara i stånd att lämna ett aktivt telefonnummer.

Kom ihåg att bilförsäljare kan vara knepigt. Gör din forskning på nätet och leta efter det finstilta på ditt billån dokument.