E2e

Hur man köper täckning auto GAP

Det har varit en bra vecka för dig

Det har varit en bra vecka för dig. För en vecka, har du kört omkring i den nyaste (åtminstone till kunskap) bil på blocket. Du är avundsjuka på alla! Föraren av bilen bredvid dig på gatan, parkering skötare som han kontrollerar, i bilen, heck, är även din chef imponerad av din skinande ny uppsättning hjul. Det är bra att vara på toppen av näringskedjan, även om du vet att efter ett tag kommer den nya bilen lukten försvinna. Men precis som du förvandlas till din gata, kastar liv du en curveball. Smash! En SUV har just plöjt in i dig. Ingen har fått ont mirakulöst men du känner dig som om någon har faktiskt handikappad dig när du kartlägga skador på din bil. Det är hemskt! Och det var helt ny! Det värsta är att du är på farlig punkt i tiden med ditt lån där du är skyldig mer än bilen är nu värd. Vad ska man göra då? Du behöver täckning auto GAP. Här är hur man köper det:

Hur man köper täckning auto GAP. Vilken auto GAP täckning är.
Hur man köper täckning auto GAP. Vilken auto GAP täckning är.
  • Vilken auto GAP täckning är. Först och främst står GAP för garanterad Auto skydd. GAP täckning är faktiskt lite kända typ av försäkring som visar sig vara ovärderlig särskilt för nya bilägare. Det hjälper till att skydda dig från vad de kallar "negativa" eller "upp och ner" eget kapital. Se, när en bil nyligen köpt, det ögonblick det blir kört utanför partiet går värdet ner till en punkt där det belopp ännu obetalda på billån är faktiskt mer än värdet på bilen själv. Om bilen skulle uppgick skulle ägaren av bilen fortfarande att betala en viss summa även om hans försäkring täcker hela kostnaden för den förstörda bilen eftersom värdena inte är desamma. Genom att köpa GAP täckning, skydda dig mot denna potentiellt orättvis kryphål och garanteras rätten att köpa en ny bil utan att behöva betala extra.
  • Köpa täckning auto GAP. I de flesta fall kan du lätt få GAP täckning när du köper bilen. Det har blivit praxis att erbjuda eller ta med det med bilen försäljning och är faktiskt relativt billigt. De flesta bilägare förmodligen redan har det.
  • Om att få lucka. Även om du inte har GAP försäkring redan kan du enkelt köpa den från nätet försäkringsgivare eller fråga din nuvarande leverantör Bilförsäkringar om deras GAP täckning. Sådana leverantörer inkluderar Carinsurancerates.com , Bb & T online , automatisk skydd och Advantage citat auto . Som nämnts ovan vissa återförsäljare som Acura , också det genast. Det finns många ställen du kan köpa från så det är mycket lätt att få GAP försäkring. Och, på samma gång, är det relativt låg kostnad.

Du vill aldrig att låta en oförutsedd och dåligt tidsbestämda olycka förstöra din dag bara för några konstiga obalans på marknaden. Investera i auto GAP täckning är en bra idé och spelar det säkert. Kontrollera på din eller fråga hur du kan köpa en plan idag.