E2e

Hur man kan stoppa svarta flugor från att bita

Svarta flugor är irriterande insekter som ofta näring sig genom att mata på blod från andra djur, inklusive människor. De är ungefär som myggor. Dessa flygande buggar är vanligtvis små, och har antenner och tunna korta ben som vanligtvis svart eller grå färg. Dessa kan ge dig alla typer av sjukdomar som flodblindhet och bakteriell infektion på mat och liknande. De är vanligast i Afrika och alla i hela Europa. Lyckligtvis finns det specifika sätt som du enkelt kan göra för att stoppa dessa flugor från att bita dig eller någon annan. Läs vidare för att lära mer.

Hur man kan stoppa svarta flugor från att bita. Döda dem med en spray!
Hur man kan stoppa svarta flugor från att bita. Döda dem med en spray!
  1. Döda dem med en spray! Köpa några insektsspray som är särskilt utformade för att avsluta tillbaka flugor. Märken som Raid, Spectracide och andra Pyrethin-baserade kemikalier är perfekt för att döda dessa flygande insekter. Du kan enkelt få dem på det lokala köpcentret eller DIY butiker. Det finns flera former att välja mellan. Om du vill ta bort svart fluga angrepp inne i ditt hus, skulle insekters spray vara perfekt. Om du ska döda dem utanför, använd Spectracide insekt dimbildaren för en bredare täckning.
  2. Bugg repellent kan hålla dem borta. Få lite insektsmedel lotion och tillämpa över hela huden. Dock kan dessa produkter inte garantera att hålla dig borta från svarta flugor. De är förvånansvärt robust varelser. Liksom kackerlackor, de har hög tolerans mot kemikalier och sådant. Så förvänta dig inte alla repellenter fungerar på dessa irriterande flygande insekter.
  3. Bär den ljus. Svarta flugor är särskilt attraherade av mörker och mörka färger. Bär lättare kläder, helst i pastellfärger. Du kommer att ha en större chans på inte störs av dessa insekter. För dem kommer du att titta mindre läcker.
  4. Gear upp med anti-bugg kläder. Det finns vissa typer av ytterkläder särskilt utformade för att avvärja alla typer av insekter, flugor svart medföljer. De är gjorda av specialtillverkade tyg som vanligtvis behandlas med permetrin, en säker och naturligt insektsmedel som pressas ut från Chrysanthemum blommor. Bara att gå till närmaste köpcentret och leta efter utomhus växlar och skyddskläder.
  5. Täck dig själv. Använd långa ärmar topp och långa byxor för att säkerställa att inga svarta flugor kan bita dig. Detta kan bara arbeta under kalla och regniga säsongen. Men du kanske tycker denna idé ganska obekväm om det görs under sommardagar.
  6. Swat och kick. Köp en flugsmälla på någon varuhus. Det är oftast gjorda av plast, lätt och har en lång handtag som är ansluten till en fyrkantig platt topp. När du ser en svart jord flyga beröring, omedelbart döda den genom att snäppa din flugsmälla. Du kan också använda detta för att shoo dem bort genom banka dem.

Dessa är de saker som du kan göra att du aldrig mer kommer att få biten av dessa irriterande små varelser. Följ bara någon av dessa mycket effektiva tips och du kommer säkert att märka resultat nästan omedelbart. Det är också viktigt att du alltid hålla din plats ren hela tiden. På så sätt kommer svarta flugor och andra insekter inte lockas att ha permanent uppehållstillstånd i ditt hem. Lycka till!