E2e

Hur man känner igen tecken på att rotorerna är dåliga

Bilar är en stor och bra komplement som gör transportera människor enklare och ganska snabbare. Och hela tiden eller bilens historia har bilen blivit mycket utvecklats av män genom vetenskap och teknik. Utvecklingen och innovationer görs och tillämpas för att kämpa effektivitet, kvalitet, snabbhet, praktiska, ekologi vänlighet och allt passagerarnas säkerhet. Sådan är invigningen av män i crafting och finslipa denna fiffiga uppfinning.

Fram till denna dag

Fram till denna dag, uppfinnare och skapare ger fortfarande sådan detalj och engagemang för denna uppfinning som gynnar varje man och kvinna. Från intrikata säkerhetsbälte enheter, krockkuddar och upp till bromsarna "sinnrik konstruktion är säkerheten en aspekt som alltid är väl genomtänkt av. Men vem ser till att bilen bromsar är i säkert skick? Du kan, med hjälp av dessa tips om hur man känner igen tecken på att rotorerna är dåliga.

Hur man känner igen tecken på att rotorerna är dåliga. Skaka, skaka del två!
Hur man känner igen tecken på att rotorerna är dåliga. Skaka, skaka del två!
  • Rotor översyn. Det första som du eller någon förare bör kontrollera är tillståndet av dina bromsar "rotor. Om du är osäker på vad rotorn är, är det den del som bromsklossarna använder för dragkraft och grepp när du bromsar. Varje gång du träffar att bromsar och du känner att du måste pumpa den för att få stopp för att arbeta, kan dina bromsar "rotor vara i trubbel. När rotorerna är i dålig form de driva luft i bromssystemet apparaten systemet. Och på något sätt känns det att bromsarna håller motverkas av luften från rotorerna. Om detta händer ska du sätta din bil till din mekaniker.
  • Shake, Shake? Ett annat tecken att veta om din bil bromsar "rotorer fixat är genom ratten. När du kör, få en känsla av din bil vid inbromsning. Om det orsakar en viss nivå av skaka din ratt, det finns en chans att rotorerna på din bil bryts. Det är på grund skeva rotorer gör att bromsbeläggen att flytta eller pulsera. Detta i sin tur påverkar ratten. Detta problem upplevs bäst efter bromsning under förflyttning i hög hastighet.
  • Skaka, skaka del två! Tecknet för skakning på grund av brutna rotorer är inte bara erfarenhet av bilrattar. Det är också känt på en plats mycket nära dig. Det är på den plats där du sitter i förarsätet. Den största skillnaden är på den plats där rotorerna är skev. Om skakar i ratten, betyder det att de främre rotorerna förstörs. Om skakar i förarsätet, betyder det att de bakre rotorerna bryts.
  • Kontrollera skaka. Om du inte kan få en mekaniker, kan du ta en titt på dina bromsar "rotor. Vad du måste göra är att ta bort dina däck. Detta gör att du kan se rotorerna. Vad du vill leta efter är rost och eller korrosion. Sprickor är också något som du inte vill se i era rotorer. Så fort du ser någon skada, ring din mekaniker.

Bilar är skapade för att ge lätthet och inte olyckor. Så se till att du kontrollerar dina bromsar rotorer för en säkrare körning.