E2e

Hur man installerar LED - lampor registreringsskylt på en Nissan Altima

Det har varit standard och modet för nyare bilar att ha LED-lampor på sina registreringsskyltar. Varför? De LED-lampor är inarguably snyggare och ljusare.

Nu, om du äger en Nissan Altima 2002-2006 modell, här är de specifika åtgärder för hur du kan installera LED-lampor på din registreringsskylt:

  • Källa de lämpliga lysdioder för din Nissan Altima. Allt du behöver göra är att gå on-line. Din första stopp är e-Bay. Du kan lätt se olika val till rimligt pris priser. Då är din andra utväg Google. Gör en enkel sökning på någon av följande nyckelfraser som "Nissan Altima", "lyser", "glödlampor registreringsskylt". Inom några sekunder kan du komma redan de många länkar. Du är säker kommer att bli överväldigad med vad som för närvarande finns på marknaden. Naturligtvis är det viktigt att begränsa din sökning på vad du kan lätt få i ditt område. Innan du gör ditt köp, lära sig om lagar i din ort. Vissa stater tillåter inte användning av färgade LED-lampor installerat över din registreringsskylt.
  • Installera de nya LED-lamporna på din Nissan Altima. Lås bilens bagageutrymme. Leta efter bagageluckan liner. Det är den matta sidan. Ta ut det. Sedan får din Phillips skruvmejsel. Börja lossa varje plastclips. Låt var och en av dem hoppar ut. Vara mer försiktig här. Du vill inte bryta någon av dessa plastclips. Tvinga inte ut dem. Lita på din Phillips skruvmejsel att göra uppgiften smidigt. Håll också alla plastklämmor tillsammans. Du behöver dem alla för att installera fodret bagageluckan.
  • När du har tagit bort fodret bagageluckan, kolla ut glödlampan uttag. Det finns två av dem och de är gjorda av plast. Nå den första lampfattningen. Vrid den långsamt. Flytta moturs. Fortsätt vrida tills det blir helt löst och du kan ta ut glödlampan. Fortsätt genom att ersätta det med ett av dina LED nya lampor. Upprepa samma steg för att byta den andra lamphållaren med en annan LED nya glödlampan.
  • Kolla om de nya LED-lampor fungerar bra. Innan du sätter tillbaka allt, testa dina nyinstallerade LED-lampor genom att slå på bilens belysning. Om de inte fungerar bra, försök att vända dem runt första. Se om det finns någon förbättring. Om fortfarande ingenting händer, inspektera metallkontakterna. Försök att sprida ut dem lite. Sedan sätta lökarna igen. Det borde göra susen. Om de är OK, få din Phillips skruvmejsel och använda den för att återställa plastclips. Dra åt dem. Och sedan flytta mattan locket över bagageluckan liner.

Om du har fått rätt LED-lampor för din registreringsskyltar

Hur man installerar LED - lampor registreringsskylt på en nissan altima. Källa de lämpliga lysdioder för din nissan altima.
Hur man installerar LED - lampor registreringsskylt på en nissan altima. Källa de lämpliga lysdioder för din nissan altima.

Om du har fått rätt LED-lampor för din registreringsskyltar, din familj, vänner och kollegor kommer säkert att vara glada att notera förbättringen. Naturligtvis bortsett från att ställa ut, kommer din licens plats ordentligt ses. Glöm bara inte att fråga om motorfordonet avdelningen i dina stater tillåter installation av LED-lampor över registreringsskyltar. Det är mycket bättre att vara säker än ledsen.