E2e

Hur man installerar en CD - spelare i en Chevy kavaljer

Bilar kommer redan med sin egen stereo eller cd-spelare

Bilar kommer redan med sin egen stereo eller cd-spelare. Vissa bilägare vill ändra bilstereon som redan är installerad för att få bättre ljudkvalitet eller för att ersätta en trasig en. Om du planerar att installera en ny CD-spelare till din Chevy Cavalier, är det första alternativet måste du ta med den till bilmekaniker. Emellertid kan detta vara ganska dyra. Lösningen är att installera CD-spelaren in på egen hand.

Här är de steg som du kan följa om du vill installera en CD-spelare i din Chevy Cavalier:

  • Köp CD-spelaren. Köp CD-spelaren som du behöver för din bil. Se till att du får rätt modell och specifikationer som passar din Chevy Cavalier.
  • Ta bort den gamla stereon. Ta bort den gamla stereon från din Chevy Cavalier. Du kan enkelt göra detta genom att använda en skruvmejsel. Lokalisera alla skruvar som håller stereon på plats och ta bort dem en efter en. Om stereon fortfarande fungerar, ställ den åt sidan på en säker plats med alla skruvar, eftersom du kan fortfarande behöva det i framtiden.
  • Installera CD-spelaren. Du kan enkelt installera CD-spelaren genom att montera den viktigaste aktören i kit som det kom med. Efteråt säkra CD-spelaren på plats genom att skruva alla skruvar som följde med CD-spelare.
  • Anslut CD-spelare ledningar. Därefter lokalisera anslutning av CD-spelaren och hamnar där du måste ansluta dem. Detta är ett enkelt steg eftersom allt du behöver göra är att ansluta den röda kabeln till den röda porten och den gula kabeln till den gula porten. Om du har problem med att hitta dessa, kontakta guiden som medföljde CD-spelaren.
  • Anslut strömmen. Anslut strömkabeln och jordkabeln på baksidan av CD-spelaren. Konsultera användarhandboken på CD-spelaren att veta vilken kabel som och där du måste ansluta dem. Kraftkablar vanligtvis kommer i rött och jord kablar är oftast svart.
  • Montera spelaren. När allt är klart, montera cd-spelaren på den plats där du tog bort stereon från. Om du har köpt rätt CD-spelare, bör det passar perfekt på det utrymme där du tog bort den gamla. Säkra CD-spelaren på plats med skruvar eller eventuella bilagor som den kom med. Testa CD-spelaren efteråt att se till att det fungerar.

Hur man installerar en CD - spelare i en chevy kavaljer. Ta bort den gamla stereon.
Hur man installerar en CD - spelare i en chevy kavaljer. Ta bort den gamla stereon.

Dessa är de steg som du måste följa om du vill installera en CD-spelare i din Chevy Cavalier. Om du tycker att CD-spelaren inte fungerar, ta bort den från stereon plats i bilen och kontrollera om du har anslutit kablarna i sina rätta platser. Se till att de är anslutna ordentligt och försök igen för att se om det fungerar.