E2e

Hur man installerar en bil säkerhetssystem

Du har köpt din egen bil systemets larm säkerhet

Du har köpt din egen bil systemets larm säkerhet. Du är mycket glada över detta, eftersom du alltid har velat denna typ av system för din bil. Innan du börjar installera enheten i bilen själv, se till att hålla ett par saker i åtanke.

Förberedelser är nyckeln till en bra installation. Du behöver alla nödvändiga verktyg som anges, och du kommer att behöva se över installationsinstruktionerna som medföljde enheten. Studera diagrammen först, och försöka ta en mental bild av hur installationen ska vara, även innan du anger din bil. Var noga med att inte förlora de instruktioner, eftersom dessa kommer att vara din enda referensmaterial under installationen.

Hur man installerar en bil säkerhetssystem. Ställ in dina verktyg.
Hur man installerar en bil säkerhetssystem. Ställ in dina verktyg.
  • Ställ in dina verktyg. Bortsett från de vanliga skruvmejslar, hammare och sortiment av nycklar, installation bil säkerhetssystem kräver också avbitare, en lödkolv, eltejp, en pressverktyg och en multimeter. Du behöver multimetern för att avgöra vilka switchar är vilken. Kom ihåg att olika biltillverkare har olika färgkombinationer för deras elektriska ledningar, så multimetern är det säkraste och bästa sättet att testa detta. När du använder multimeter är den svarta kabeln minuskabeln. Detta bör alltid röra vid bilens chassi marken. Chassit marken är en metalldel på bilen som är kopplad till den negativa batterikabeln. Den röda ledningen är den ledande du vill ansluta till den del som du vill testa.
  • Vid montering din siren, den standard ställe att lägga det under huven, cirka 20 inches bort från en värmekälla eller del av motorn. Orientera siren nedåt - när det regnar, kan vatten sippra igenom huven och tränger in i sirenen om den är orienterad uppåt - detta kommer att förstöra den. Du har också möjlighet att montera sirenen i den inre stänkskärmen. Om du väljer att göra detta, se till att sirenen är ur en tjuv normala räckvidd. Rikta in kablarna som ansluter sirenen till systemet från räckhåll också.
  • Den centrala enheten i ditt larmsystem kan placeras under instrumentbrädan. Montering det här ger bättre signal sortiment för fjärrkontrollen, och det blir lättare att koppla resten av delarna, eftersom det är närmare till varje del. Naturligtvis kommer de flesta tjuvar vet redan att leta här för din centralenhet. Du kan också montera centralenheten under förarsätet. Det är inte så självklart som att sätta den under instrumentbrädan, och det är också relativt nära till andra delar av systemet att den kan kopplas in. Naturligtvis kan du inte få den optimala signalområde för fjärrkontrollen.

Din bil larm systemets sensorer ska placeras i kroppen av själva bilen. Var noga med att montera dem i områden som inte kan få våt - den bästa idén vore att montera dessa sensorer nära till centrum eller basen av fordonet. Placering av sensorerna här säkerställer att stötar framifrån eller baksidan av fordonet kommer att läsas lika. Kom ihåg att du letar efter den bästa möjliga omfattning täckning för dessa sensorer. Du kan också göra lite trial-and-error på egen hand, för att hitta den bästa möjliga området för dina sensorer.