E2e

Hur man installerar en bil förlängare säkerhetsbälte

Bilar, pick-ups, lyx eller inte, är utformade med de allmänna eller majoriteten konsumenter i åtanke. Det innebär att fordon är utformade för den genomsnittliga höjden, den genomsnittliga vikten och den genomsnittliga vingspann på genomsnittskonsumenten. Ibland finns det dock fordon avsedda för de större konsumenter. Dessa mönster men inte tillfredsställer till alla andras smak.

Och det är därför vissa bilar även om byggda för den genomsnittliga Joe väcks av dem som inte passar måtten. Det är allas rätt att köpa vad fordon som de vill men ibland påverkar funktioner några av bilens delar som säkerhetsbältet. Men oroa dig inte, nu kan du köpa bilen du vill och ändå dra nytta av säkerheten Presenteras av säkerhetsbälten. Här är några tips om hur du installerar en bil förlängare säkerhetsbälte.

  • Buckle up. Innan du installerar din bil extender säkerhetsbälte bör du vara redo att ta på detta projekt. Du behöver en bil förlängare säkerhetsbälte som är universell, skiftnyckel och en väl säkerhetsbältet förlängare hårdvara. Säkerhetsbälten görs för att rädda liv. Så om du ska justera den, se till att du hålla sin grundläggande syfte intakt. Anledningen till att göra denna utvidgning så att bilbältet kan fortfarande rädda liv trots sin begränsning. Det är viktigt att du gör saker på rätt sätt.
  • Skaffa en förlängare. Du kan inte förlänga bältet om du inte har en förlängare säkerhetsbälte. Du kan få en på lokala butiker eller online bildelar webbplatser. Här är några online webbplatser där du kan få en universell bil förlängare säkerhetsbälte: JC Whitney eller Wesco Performance. Dessa webbplatser erbjuder varianter i 6-inches eller 12-tum. Så välj den variant som bäst fungerar för dig och ordning. Satsen bör komma med hårdvaran som innehåller nötter, brickor och ibland bruksanvisningen.
  • Installera förlängare. Det första steget i installationen av bilen förlängare säkerhetsbälte är att leta efter slutet av bandet som är icke-infällbar. Detta är den del av säkerhetsbältet som är fäst vid ett fäste bredvid bilen sitsen. Med hjälp av din nyckel, ta bort brickan och muttern fäst bältet fästet. Placera brickan och muttern av säkerhetsbältet montera på plats så snart du sätter den böjda änden av säkerhetsbältet extender på bulten. Se till att muttern är tillräckligt stram för att rädda liv.
  • Skruva fast bältet. Få bulten som medföljer bältet extender kit. Sätt in bulten genom den planat sida förlängaren. Det gjort, sätt in den genom metallkomponenten av den gamla säkerhetsbältet. För att göra detta rätt, placera den platta sidan av bulten mot sätet.

Hur man installerar en bil förlängare säkerhetsbälte. Skaffa en förlängare.
Hur man installerar en bil förlängare säkerhetsbälte. Skaffa en förlängare.

Innan du går ifrån din nyligen förlängda säkerhetsbälte se till att varje bult och bricka dras åt väl. Om du har gjort det, då är det dags att slå vägen.