E2e

Hur man hyra en bil med ingen kredit

Vissa människor kanske tror att hyra en bil med ingen kredit är inte möjligt. Det kan vara svårt att hitta en bilfirma som är villig att arbeta med dig överväger din situation, men det är inte omöjligt. Du behöver bara bevisa att du har pengar och en inkomstkälla och att du kommer att kunna göra dina betalningar i tid.

Hur man hyra en bil med ingen kredit. Leta efter några bilhandlare.
Hur man hyra en bil med ingen kredit. Leta efter några bilhandlare.

Följ dessa tips för att hyra en bil med ingen kredit:

  • Leta efter några bilhandlare. Sök din lokala telefonkatalogen eller sök på nätet för några stora bilhandlare i ditt område. Du kan kolla in deras officiella webbplatser för att se om de har specialerbjudanden och betalningsalternativ för personer med ingen kredit. Lista ner bilhandlare i den ordning som du kommer att besöka dem. Innan du går till handlare, måste du förbereda några dokument som kommer att stödja dig så att du kan få en bil leasingavtal.
  • Förbered viktiga dokument. Eftersom du inte har någon kredit rekord för att visa till återförsäljare, kan du använda andra dokument för att stödja dig. Dessa dokument kan vara resultaträkningar, lönecheckar, el eller vatten räkningar och hyra kvitton. Dessa är några av de dokument som kommer att visa att du har tillräckliga inkomster för att betala för hyra. Annan information som du kan behöva är telefonnummer till referenser som din hyresvärd eller din chef så att de kan ringa för att kontrollera om du har en stabil inkomst och betala dina skulder i tid. Ta fotokopior och originaldokumenten.
  • Förbered några kontanter. Förbered några kontanter som delbetalning för bilen som du vill. Var noga med att få extra pengar eftersom vissa bilhandlare kan kräva att du betalar mer än den vanliga procentsats för delbetalning eftersom du inte har en kredit post. Du kan förbereda minst tusen dollar för handpenningen.
  • Välj en bil. När du besöker bilfirma, inte förblindas av glamorösa bilar. Välj en bil som du faktiskt har råd att betala för. Du kanske vill ta en praktisk räknare med dig så att du kan välja det bästa alternativet med de inkomster som du har.
  • Sitt ner med en bilhandlare. Nästa steg är att sitta ner med en bilhandlare. Säg till honom att du inte har kredit, men du har några dokument och referenser som kan gå i god för dig. Detta är den bästa tiden att ställa några frågor som du har för uthyrning. Om du planerar på att köpa bilen efter din hyra är upp, fråga om det belopp som du måste betala.
  • Leta efter andra återförsäljare. Om du inte får ett hyresavtal på första bilfirma som du går till, inte förlora hoppet. Du kan bara leta efter en annan bilhandlare som kan hyra dig en bil även utan kredit.

Dessa är de steg som du kan följa om du vill lära dig att hyra en bil utan kredit. Innan du registrerar ett avtal, se till att du har läst och förstått alla regler och villkor.