E2e

Hur man hyra en bil med dåliga krediter

Vissa människor tycker att det är svårt att upprätthålla en god kredit värdering i denna ekonomi. Det är viktigt att ha en bra kredit värdering så att du kan få lån. En av de viktigaste sakerna som du behöver är en bil. Om du vill hyra en bil, men du har en dålig kredit, finns det några saker som du kan göra som kan hjälpa dig med ditt problem.

Hur man hyra en bil med dåliga krediter. Få en kopia av kredit värdering.
Hur man hyra en bil med dåliga krediter. Få en kopia av kredit värdering.

Läs tipsen nedan för att veta hur du kan hyra en bil med dåliga krediter:

  • Få en kopia av kredit värdering. Det första du bör göra är att få en kopia av din kredit rapport för att se din kredit värdering. I vissa fall kan dålig kredit värdering vara bara ett fel inspelning. Dubbelkolla dina poster för att se om de är korrekta. Du kan få en kopia av din kredit rapport från webbplatsen Credit karma . Om du ser några fel, ta dig tid att få de misstag rättas. Försök också att förbättra din kredit värdering genom att betala dina skulder i tid. Avsätta lite pengar varje månad och lära sig att prioritera att förbättra din kredit värdering.
  • Arbeta med en kort återförsäljaravtal. Scout för några bilhandlare i ditt område. Det är bättre att arbeta med stora bilhandlare eftersom de är mildare i leasing bilar för människor med dålig kredit. Emellertid är detta ett fall till fall. En av de återförsäljare som du kan kolla in är Ford. Ford har ett program där du skulle kunna hyra en bil även med dåliga krediter. Du kan läsa lite information om deras leasing alternativ på hemsidan Ford Credit . Läs ämnena på webbplatsen för att hjälpa dig att se om du kan hyra en bil från dem.
  • Sitt ner med en bilhandlare. När du har valt en bilfirma, ha ett samtal med en bilhandlare som är ansvarig för ekonomin. Förklara din situation och berätta för honom din kredit värdering. Var inte rädd att ställa frågor. Detta är den tid då du kan prova och arbeta något för att se om de kan hyra en bil även med din dåliga krediter.
  • Gå till andra bilhandlare. Eftersom du har en dålig kredit, kanske du inte har turen att träffa en uppgörelse med den första återförsäljaren som du går till. Tappa inte hoppet. Det finns andra människor som du som också gör detta. Bara att gå till nästa bilfirma och göra samma sak. Om du har tur, kommer du att kunna hitta en bilhandlare som är villig att hyra en bil med din kredit.
  • Förbered några kontanter. När du har hittat en återförsäljare att arbeta med, vara beredd med dina pengar. Vissa bilhandlare är villiga att arbeta med dig, förutsatt att du betalar lite mer än standard belopp för handpenning. Detta kommer att visa bilfirma som du verkligen kan betala för bilen.

Om du hittar en bilfirma för att hyra en bil, gör ditt bästa för att förbättra din kredit värdering så att du inte kommer att få problem som detta i framtiden.