E2e

Hur man hittar förbjudna idéer registreringsskylt

Fåfänga plattor som en form av yttrandefrihet

Fåfänga plattor som en form av yttrandefrihet, och en personlig touch för egen bil, väl inom sina grundläggande mänskliga rättigheter. Olyckligtvis är detta inte alltid fallet. Det har förekommit fall då staten har fått ingripa och förbjuda vissa fåfänga plattor, på grund av stötande innehåll. Till exempel fanns det ett fall då institutionen Licensing fick en till synes harmlös begäran om fåfänga registreringsnummer "3M3TIB." Hon betalade de ytterligare 40€ dollar, och allt var bra.

Rapporterade dock en polis senare plattan

Rapporterade dock en polis senare plattan. Tydligen läste det "Biteme" när de läses i backspegeln. Institutionen för Licensing tvungen att dra ut plåten, men ägaren sa att inte var hennes avsikt. För henne var plattan symboliskt för "3 Munchkins 3 gånger jag trodde (3M3TIB)" och var ett personligt uttryck för sin egen djupa kärlek och tacksamhet för hennes familj. Institutionen för Licensing inte köpa hennes historia, och "3M3TIB" gick listan över förbjudna plattor fåfänga licens.

En fåfänga registreringsskylt endast blir en förbjuden registreringsskylt om det innehåller svordomar eller sexuella anspelningar, är vulgärt eller profant, eller möjligen missvisande. På ett sätt var det det som gjorde "3M3TIB" argumentet omtvistad och akademisk. Ägaren kan ha haft en oskyldig orsak till det, men de andra förarna inte vet. Vissa förbjudna fåfänga registreringsskyltar är 2FNCUTE och BAMF ("Bad Ass MoFo"). Intressant var fåfänga registreringsskyltar SATAN och NICEPKG rapporteras, men inte förbjudet.

Eventuella klagomål eller rapporter skickas till Institutionen för Licensing, som sammanträder varannan månad för att granska plattorna in för granskning inom den perioden.

Särskilt busiga eller rent envis

Hur man hittar förbjudna idéer registreringsskylt. Fåfänga plattor som en form av yttrandefrihet.
Hur man hittar förbjudna idéer registreringsskylt. Fåfänga plattor som en form av yttrandefrihet.

Särskilt busiga eller rent envis, fåfänga registreringsskylt ägare försöker undgå upptäckt genom att använda utländska ord. Ett exempel är ordet "Cabron." Ägaren sa att det bara betydde "California Brons" men alla som är bekanta med spanska kan berätta att det är slang för "bitch" eller "skitstövel". Bokstavligen, men betyder det bock.

En annan förbjudna registreringsskylt var "XPEHBAM", som upon samråd med en expert på slaviska språk, visade sig vara en tera ord som mer eller mindre betydde "upp Europas röv."

Naturligtvis är alla förbjudna fåfänga registreringsskylt ägare har möjlighet att bestrida beslutet och överklaga dess annullering. I vissa fall, ägare vinner. Detta var fallet med en platta nummer "0241" eller "I420" bakåt. Tydligen frasen hade en mening i samband med rökning potten. Ägaren, men sade att detta var bara produktionslinjen antalet hans limited edition Volkswagen. Fakta-pjäser fick veta att han hade rätt, och förbudet hävdes.

Rapporterade dock en polis senare plattan. Särskilt busiga eller rent envis.
Rapporterade dock en polis senare plattan. Särskilt busiga eller rent envis.

Om detta överklagande misslyckas eller att de helt enkelt ge, då ägaren kan ändra fåfänga plattan till en mer socialt acceptabelt ett, eller få en full återbetalning.

Hur skall då inte bestämma licensavdelning huruvida ett överklagande är värd att beaktas? Mycket beror på uppriktighet och rimligheten i berättelsen, och om ägaren kan omedelbart och konsekvent förklara dess personliga betydelse. Om förklaringen är besynnerliga, eller om ägaren och en partner börjar bråka om symboliken, verkar kommittén på instinkt att de ges inför runt.

En platta, märkta "UFNWISH" försvarades av ägaren, en militär som sa att "UFN" var slang för "tills vidare." Han motiverade plattan, säger att bilen var bara något han höll tills han fick sin drömbil. Tyvärr var bilen i fråga en sen modell röd coupe-knappast en "UFN" bil av normala människors normer.

Ägaren av det förbjudna fåfänga registreringsskylten "DOBEE" på den andra sidan försvarade framgångsrikt sitt beslut, säger att det var relaterat till hennes mormors favorit råd: ". Vara en gör bi, inte en inte vara"

Licensing Institutionen har också sina egna resurser om ord och fraser att se upp för. Detta inkluderar Google, Urban Slang Dictionary ( urbandictionary.com ) och ett nätverk av unga vänner som kan ledtråd dem på den nya generationens slang.