E2e

Hur man hittar en väg last van hyra

För vissa flytta till en ny plats är en livsförändrande händelse

För vissa flytta till en ny plats är en livsförändrande händelse. Planering för flytten är nödvändig månader innan den faktiska rörliga dag. Ja, kommer det att vara en lång förberedelse. Tänk bara hur många saker du måste packa och hur många abonnemang som du måste klippa och återansluta. Att hitta en last van hyra är bara en bit av kakan jämfört med andra rörliga saker-att-DOS. Men det är fortfarande lika viktigt som andra saker du behöver göra för en framgångsrik rörelse. Sökningen kommer att bli svårare, särskilt som du vill en enkelriktad last van hyra.

En enkel last van hyra kommer att minska krånglet att köra van tillbaka till företaget. Istället kommer du bara lämna det i det närmaste delen av företaget. Detta är ett bra val, särskilt om du vill spara tid och minska eventuella påfrestningar från alla påtryckningar att flytta. Nedan finns några tips om hur du hittar den bästa enkelriktade last van hyra:

  • Kontrollera sina tillgängliga platser. Du behöver en last van hyra som kan plockas upp i din nuvarande plats och kan lämnas i din rörliga mål. Förvänta dock att de flesta företag bara kommer att erbjuda en-vägs last van hyra i staten. Stat-till-stat rörliga kommer inte att tillåtas för en enkelriktad hyra, om det inte större fordon såsom lastbilar. Det kommer att bli klokare att kontrollera hyra företag som tillhandahåller uthyrning i en större omfattning. Prova U-Haul , Budget och Enterprise . De tillhandahåller tjänster i olika stater. Du hittar bättre lycka med dem än med andra lokala uthyrningsföretag. Men om du flyttar lokalt, sedan överväga lokala företag eftersom de tenderar att erbjuda billigare priser.
  • Tänk på hastigheten. Olika uthyrningsfirmor har olika metoder för att beräkna priser. Vissa kommer att debitera per dag medan andra debiterar per mil. Det är upp till dig att avgöra vilken som är en bättre affär när det gäller priset. Fråga också företaget för andra avgifter som vikten på din last och vägen för din resa. Fundera på om bensinen kommer att belasta dig eller inte. De flesta företag kommer att släppa last van hyra med full tank bensin. Hyresmannen skall returnera bilen med full tank bensin också.
  • Söka rekommendationer. Fråga folk som du själv vet deras rekommenderade en enkelriktad last van hyra. De kommer att ge dig praktiska tips för att hitta den bästa last van hyra. Online-forum kan vara till hjälp också. Besök sidor som är dedikerade till att flytta. Du kommer att bli förvånad över hur många svar du får från dem som har upplevt med en-vägs last van hyror.
  • Hitta de bästa enkelriktade last van hyra så tidigt som nu. Enkel skåpbilar är efterfrågade och endast ett fåtal företag erbjuder dessa för stat-till-stat flytta. Även för lokala drag, anser fortfarande att reservera en last van hyra tidigt. Det är också viktigt att se till att din bokning kommer att hedras. Du vill inte ta itu med ett företag som har ett rykte om att avbryta reservationer för oacceptabla skäl.

Hur man hittar en väg last van hyra. Kontrollera sina tillgängliga platser.
Hur man hittar en väg last van hyra. Kontrollera sina tillgängliga platser.

Att hyra en enkelriktad last van är bara en av de många alternativ att transportera dina saker. Om i fall du inte kan hitta en enkelriktad last van, bättre överväga att hyra en större bil eller andra sätt att flytta din foder. I vissa fall är det mer kostnadseffektivt och bekvämt om du skickar dina saker och plocka upp dem när du redan kan.