E2e

Hur man hittar en modellagentur för sällskapsdjur

Om du är galen om ditt husdjur

Om du är galen om ditt husdjur, kanske du har tänkt på att göra alla se hur förtjusande hon är. Du kan klä upp henne och ta henne till hund partier eller ens gå med henne i några tävlingar. En annan sak du kan tänka på är att hitta en modell agentur för sällskapsdjur. Pet modellagenturer betala ganska bra beroende på deras popularitet och kundlista.

Pet London . Denna älsklings byrå är förmodligen nummer ett husdjur modellagentur. De tillgodoser olika husdjur från hundar till hästar. Kostymer och rekvisita som används för tryck-och TV-reklam. Du kan betala en årlig eller en tre-års medlemskap. Med tanke på deras många kunder, sprita ut lite pengar kommer att vara värt det. Du kan skicka en bild på ditt husdjur och ansöka online. Någon från byrån kommer att komma i kontakt med dig när du har skickat in din ansökan antingen online eller per post. De har flest antal kunder men vet också att de har det bredaste urvalet av husdjur att välja bland. Ditt husdjur kan ha tur och tjäna hundratals pounds för ett uppdrag och bli den populära namn känt av alla.

Hur man hittar en modellagentur för sällskapsdjur. Om du är galen om ditt husdjur.
Hur man hittar en modellagentur för sällskapsdjur. Om du är galen om ditt husdjur.

Modeller direkt . Denna byrå behandlar olika typer av modeller inklusive sällskapsdjur. Klicka bara på PET-knappen och det kommer att ta dig till ansökan sidan. Som ovan, är en årlig medlemsavgift krävs. Vad är bra med denna webbplats är att den har framgångshistorier. Du kommer att inspireras att få ditt husdjur till modellering, eftersom du kommer att få läsa om andra medlemmens upplevelser. Du kan läsa om deras första skott, hur deras husdjur utförs. Det kommer att göra dig upphetsad och du kommer att se fram emot att publicera din framgångssaga i framtiden.

Elmo garderob Star Academy . slagit sig ihop med Alpha K9 besättningen, kan denna webbplats ha ett antal projekt uppradade för ditt husdjur. De är väldigt avslappnad, lätt att hantera och vad mer, det är gratis. Även om ditt husdjur inte landa en plats i denna roliga tv-annons, kan du vara stolt över att visa upp att ditt husdjur är listad med ett husdjur modellagentur. Vad du behöver göra är att registrera bara upp genom att ge några detaljer om ditt husdjur och lite om dig. Skicka en bild på ditt husdjur och du är klar. Det kanske inte är en vanlig pet modellagentur men det är öppet för att surfa för underhållningsindustrin. Om någon upptäcker ditt husdjur då de kommer att komma i kontakt med dig. Det finns verkligen inget att förlora.

Att hitta en bra modell agentur för ditt husdjur kommer att vara till nytta för dig och din lilla charmtroll. Var försiktig med byråer som bara kunde slösa din tid och pengar. Du kan också ta kontakt med din lokala myndigheten och ta reda på om någon lokal pet modellagentur är noterat. Hitta en som rekommenderas och bekant med hundägare. Det är bättre att vara försiktig än lita på någon som bara kan sluta lura dig.