E2e

Hur man gör fel djur bunny ballong

Är du trött på de vanliga Snurre Sprätt fyllda leksaker

Är du trött på de vanliga Snurre Sprätt fyllda leksaker? Väl här är något för att bryta monotonin-en Snurre djur Bunny ballong. Det kommer inte bara vara någon ballong djur. Det kommer att göras av dig. Följ bara stegen nedan och du kommer att se hur lätt det är att göra en Snurre djur Bunny ballong:

  • Pumpa fyra 260 ballonger. Du behöver ballonger för ansiktet / kroppen, långa öron, armar och ben. Inte helt blåsa dem, men, eller du kanske smälla ballonger när vridning. Du kan använda olika färger eller bara använda en färg.
  • Gör öronen. Knyt ändarna av en ballong med ett gummiband så att du kan göra en munk-formad ballong. Göra ett antal "8" genom att vrida denna ballong i halv.
  • Gör armar och ben. Ta en spets av en ballong och vrid det så att du har ungefär en tum av liten boll. Håll i den lilla bollen och sedan vika ballongen till ca två inches på varje veck. Vrid denna vikning och vrid det igen med den lilla bollen. Följ samma steg för den andra änden. Vik ballongen på mitten och ta omkring en tum från den vikta spetsen. Vrid den och armarna kommer att ha sina separata sidor. Följ samma förfarande när du gör benen.
  • Gör ansiktet. Ta det bundna spetsen och vrid den för att göra om två-tums liten ballong för näsan. Håll i det som du gör kinderna. Vik ballongen till samma storlek som näsan. Vrid den. Gör en annan kinden genom att vika och vrida precis som den första. Vrid två kinder så att de kommer att ta över platsen för den andra. Detta ger ökad säkerhet.
  • Lägg ansikts detaljer. Fäst de vikta och vridna delarna av ballongerna så att näsan blir på kinderna "centrum. Gör ögonen över kinderna genom att vrida ballongen för att skapa omkring två tum lång avlång. Håll den twist och sedan ta tag i öronen. Sätt örat ballongens vridna mitt över den tvinnade delen för den första ögat. Vrid två tillsammans så att öronen kommer att vara över ögat. Vrid ballongen igen för att det andra ögat. De två avlånga vridna delar bör vara i nivå för den perfekta ögon. Vrid former för säker ansikte och öron. Den otvinnat delen av ballongen skulle falla från huvudet så att göra hals och bål kommer att bli en lätt match.
  • Fäst armar och ben. Twist annan liten runda från ansiktet / kroppen ballong till hals. Håll i det som du fäster armarna ballongens mellersta del till den tvinnade änden till hals. Vrid de två tillsammans. Armarna ska hamna sprida framåt strax under ansiktet.

Samtidigt viker den återstående delen av ballongen

Hur man gör fel djur bunny ballong. Pumpa fyra 260 ballonger.
Hur man gör fel djur bunny ballong. Pumpa fyra 260 ballonger.

Samtidigt viker den återstående delen av ballongen, så att dess spets kommer att tillgodose vridning för armarna. Grab från den vikta kanten och sedan vrida cirka tre inches från den. Detta kommer att lämna någon del av ballongen för magen. Det finns också en vänster del från ballongens spets. Tryck in den i hålet så att den vikta kanten är fylld. Detta kommer att vara Snurre Sprätt är bakom. Fäst benen "mitt i slutet av den tvinnade magen.

Det väsentliga för Bugs Bunny ballong djur är klar. Bara lite mer vridning här och där kommer perfekt din skapelse.